Ελλάδα

Αναγνωρίστηκε σε ποιόν ανήκει το πτώμα που βρέθηκε στις Σπέτσες

Στον 29χρονο αγνοούμενο κυβερνήτη του ιστιοφόρου σκάφους «ZIESJOEM» με σημαία Ολλανδίας, που βρέθηκε βυθισμένο στις 16 Φεβρουαρίου 2014, στη θαλάσσια περιοχή της νησίδας Πάτροκλου στην περιοχή του Σουνίου, ανήκει το πτώμα άνδρα που εντοπίστηκε σήμερα το πρωί, στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά του Φάρου Σπετσών.

Ο άτυχος άνδρας αναγνωρίστηκε από τους οικείους του.

Ο 29χρονος είχε αναχωρήσει με το ιστιοφόρο στις 28 Ιανουαρίου από τη Μαρίνα Αλίμου και την τελευταία φορά που επικοινώνησε δήλωσε μηχανική βλάβη.

Τότε είχε αναφέρει ότι συνεχίζει το ταξίδι του, μόνο με τη χρήση των ιστίων του σκάφους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κρήτη: Σε γυμναστήριο σχολείου θα φιλοξενηθούν οι 130 μετανάστες από το ιστιοφόρο που βούλιαξε

Βυθισμένο αλλά χωρίς τον κυβερνήτη του το ιστιοφόρο που αγνοούνταν από τον Ιανουάριο

Πάρος: Επιχειρηματίας έριξε το ιστιοφόρο του σε κότερα – Φωτό!

Ελλάδα

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονίζει η μητέρα του μοναδικού επιζώντα του πρώτου βαγονιού στα Τέμπη - «Ο Γεράσιμος ακόμη ανασαίνει αλλά όπως ήταν δεν θα γυρίσει ποτέ ξανά»
«Ζήτησα από γιατρό τις αξονικές και μου είπε ότι “το παιδί είναι μη διακομίσιμο και μη αναστρέψιμο” – “κι εγώ είμαι η μάνα του” του είπα και μου τα έδωσε» αποκαλύπτει η μητέρα του Γεράσιμου
Ο Γεράσιμος, πολυτραυματίας των Τεμπών
Η συγκινητική ανακοίνωση των συνεργατών του Αλέξη Κούγια - «Βρισκόμαστε στο πλευρό του με την ίδια μαχητικότητα που μας έχει μεταλαμπαδεύσει»
«Σταθερή και ακλόνητη επιθυμία του επικεφαλής του γραφείου μας, είναι και θα είναι η απρόσκοπτη λειτουργία αυτού και η διαρκής υποστήριξη των ανθρώπων που το εμπιστεύονται»
Ο Αλέξης Κούγιας