Τοπικά Νέα

Αναστάτωση σε πτήση για Αθήνα – Επιβάτης ζήτησε να κατέβει από το αεροπλάνο

Αναστάτωση έχει προκληθεί αυτή την ώρα σε πτήση της Aegean από τη Λάρνακα για την Αθήνα. Η απογείωση του αεροπλάνου ήταν προγραμματισμένη για τις 16:00.

Σύμφωνα με το thestival.gr, λίγο πριν την απογείωση και ενώ οι μηχανές είχαν τεθεί σε λειτουργία ένας από τους επιβάτες ζήτησε να κατέβει από το αεροπλάνο γιατί είχε ξεχάσει κάποιο προσωπικό του αντικείμενο.

Ο κυβερνήτης της πτήσης Α 905 επέτρεψε στον επιβάτη να κατέβει από το αεροπλάνο και στη συνέχεια έκλεισε την πόρτα για να απογειωθεί. Αρκετοί από τους επιβάτες αντέδρασαν θέτοντας ζήτημα ασφαλείας. “Δεν ξέρουμε τι άφησε πίσω του στο αεροσκάφος αυτός ο επιβάτης που κατέβηκε. Δεν θέλουμε να ταξιδέψουμε” είπε ένας εκ των επιβατών και ζήτησε να του επιτραπεί να βγει. Τον ακολούθησαν και άλλοι επιβάτες.

Το αεροπλάνο μέχρι αυτή την ώρα παραμένει καθηλωμένο…

Πηγή: Thestival

 

Τοπικά Νέα

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονίζει η μητέρα του μοναδικού επιζώντα του πρώτου βαγονιού στα Τέμπη - «Ο Γεράσιμος ακόμη ανασαίνει αλλά όπως ήταν δεν θα γυρίσει ποτέ ξανά»
«Ζήτησα από γιατρό τις αξονικές και μου είπε ότι “το παιδί είναι μη διακομίσιμο και μη αναστρέψιμο” – “κι εγώ είμαι η μάνα του” του είπα και μου τα έδωσε» αποκαλύπτει η μητέρα του Γεράσιμου
Ο Γεράσιμος, πολυτραυματίας των Τεμπών
Η συγκινητική ανακοίνωση των συνεργατών του Αλέξη Κούγια - «Βρισκόμαστε στο πλευρό του με την ίδια μαχητικότητα που μας έχει μεταλαμπαδεύσει»
«Σταθερή και ακλόνητη επιθυμία του επικεφαλής του γραφείου μας, είναι και θα είναι η απρόσκοπτη λειτουργία αυτού και η διαρκής υποστήριξη των ανθρώπων που το εμπιστεύονται»
Ο Αλέξης Κούγιας