Παρασκευή, 26 Ιουλ.
26oC Αθήνα

Απίστευτο δυστύχημα στη Ναύπακτο – Μηχανή σφηνώθηκε ανάμεσα σε κολόνα και φράχτη (ΦΩΤΟ)

Απίστευτο δυστύχημα στη Ναύπακτο – Μηχανή σφηνώθηκε ανάμεσα σε κολόνα και φράχτη (ΦΩΤΟ)

Σοκαριστικές φωτογραφίες από το τροχαίο που σημειώθηκε περίπου στις 3 το μεσημέρι, λίγο πριν το γήπεδο Ναυπάκτου. Κατέληξε στα τραύματα του ο οδηγός της μηχανής.

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες οδηγός μοτοσυκλέτας μεγάλου κυβισμού έχασε τον έλεγχο της μηχανής, βγήκε από την πορεία του και σφηνώθηκε ανάμεσα σε κολόνα φωτισμού και σιδερένιο φράχτη!

Σύμφωνα με το nafpaktianews, ο οδηγός της μοτοσυκλέτας, δεν φορούσε κράνος ασφαλείας, ενώ στο σημείο δεν βρέθηκαν ίχνη φρεναρίσματος.

Ο οδηγός βρισκόταν σοβαρά τραυματισμένος στην άσφαλτο περιμένοντας για τουλάχιστον 20′ λεπτά το ΕΚΑΒ καθώς το ασθενοφόρο του κέντρου υγείας Ναυπάκτου, απουσίαζε σε διακομιδή στο Μεσολόγγι και ειδοποιήθηκε καθ’οδόν, ενώ για δεύτερο όχημα ούτε λόγος καθώς δεν υπήρχε διαθέσιμος οδηγός…

Τελικά το ασθενοφόρο του κέντρου υγείας παρέλαβε τον άτυχο οδηγό και τον μετέφερε στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου, όπου ο 33χρονος άνδρας δυστυχώς κατέληξε στα σοβαρότατα τραύματα του…

Διαβάστε επίσης:

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του NewsIt

Η ηθοποιός Αντωνία Γιαννούλη υποψήφια δήμαρχος Τρίπολης με το ΣΥΡΙΖΑ

Στάχτη έγινε εργοστάσιο στην Εύβοια (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Ηράκλειο: Γλίτωσε το σπίτι του από τον πλειστηριασμό

Άγρια δολοφονία Αρχιμανδρίτη στη Χώρα Μεσσηνίας

To “Πάτερ Ημών” του Αντώνη Σαμαρά (VIDEO)

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε