Πέμπτη, 4 Ιουλ.
28oC Αθήνα

Αρκαδία: ”Μαύρισαν” τον Βουδούρη παρουσία του Σκουρλέτη – Ούτε μία θετική ψήφος για την υποψηφιότητά του!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Συνεχίζονται οι αναταράξεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ για τον υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου – Η νομαρχιακή της Αρκαδίας κράτησε την ίδια στάση με την νομαρχιακή της Μεσσηνίας…

Αρνητική στάση κράτησε η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας, απέναντι στην υποψηφιότητα του Οδυσσέα Βουδούρη, για την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Σύμφωνα με πληροφορίες προηγήθηκε μακρά και διεξοδική συζήτηση που κατέληξε σε ψηφοφορία, από την οποία η υποψηφιότητα του κ. Βουδούρη δεν έλαβε θετική ψήφο. Αντίθετα 9 ψήφισαν κατά και 4 λευκό.

Η Νομαρχιαρχή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας, ζητεί να αποσυρθεί η υποψηφιότητα του κ. Βουδούρη, για την Περιφέρεια Πελοποννήσου και να υπάρξει επιλογή άλλου προσώπου στη βάση των προτάσεων που έχουν κατατεθεί στις δύο συνεδριάσεις του Συντονιστικού της Περιφέρειας που συνεδρίασε στις 19 & 31 Ιανουαρίου.
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Στη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής έδωσε το “παρών” και ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος τόνισε ότι πολιτικός στόχος είναι η ανατροπή της συγκυβέρνησης και των μνημονίων. Γι’ αυτό, όπως είπε, χρειάζεται διεύρυνση του αντιμνημονιακού μετώπου. Την Πέμπτη το απόγευμα, αναμένεται να συνεδριάσει για το ίδιο θέμα και η Νομαρχιακή Επιτροπή Λακωνίας.

Κατά του Οδυσσέα Βουδούρη και η νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ στην Μεσσηνία

Στη Μεσσηνία, απ’ όπου και κατάγεται ο κ. Βουδούρης, η Νομαρχιακή Επιτροπή συνεδρίασε την Κυριακή (09-02-2014)  και η υποψηφιότητα δεν κατόρθωσε να λάβει ούτε μια θετική ψήφο. Αντίθετα τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας ήταν  25 κατά και 8 λευκά.

Στο μεταξύ, κατά της υποψηφιότητας του Οδυσσέα Βουδούρη για την περιφέρεια Πελοποννήσου, είναι και οι οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ στους Μολάους Λακωνίας και του Ναυπλίου στην Αργολίδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Λάρισα: Επιτέθηκαν στον Κώστα Σκανδαλίδη μέσα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ – Δείτε φωτό!

Στυλίδα: Ο Απόστολος Γκλέτσος, η πολυτελής Mercedes και οι λογαριασμοί των κινητών τηλεφώνων…

Βόλος: Οι… πανοραμικές προτιμήσεις του νεαρού βάζουν σε σκέψεις κατοίκους και αστυνομικούς!

Τρίκαλα: Ο ιερέας βγήκε από το σπίτι του και ”πάγωσε” – Δεν μπορούσε να πάει στην εκκλησία!

Εύβοια: Η Ναταλία Γερμανού ξεσήκωσε ένα ολόκληρο νυχτερινό κέντρο – Φωτό!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε