Κυριακή, 30 Ιουν.
31oC Αθήνα

Αχαϊα: Το ξέσπασμα του πατέρα για την παιδοκτόνο γυναίκα του!

ΦΩΤΟ από patrastimes.gr
ΦΩΤΟ από patrastimes.gr

Η γυναίκα που σκότωσε και έβαλε στην κατάψυξη το παιδί της, οδηγείται και πάλι στον εισαγγελέα – Ο πατέρας ζητάει να μην του πάρουν τα παιδία του… (Φωτό και βίντεο)

Το μεσημέρι θα περάσει ξανά την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου η 31χρονη παιδοκτόνος, η οποία αφού χτύπησε άσχημα με τα χέρια το βρέφος της, το πέταξε στη συνέχεια στην κούνια, που δεν είχε στρώμα με αποτέλεσμα το παιδί να καταλήξει με το κεφάλι στον ξύλινο πάτο. Ώρες μετά το παιδί ξεψύχησε αφού η μητέρα δεν ζήτησε τη βοήθεια γιατρού.

Όταν ο πατέρας γύρισε στο σπίτι του είπε πως… έπαθε ζημιά. Με δηλώσεις του, ζητάει να μην του πάρουν τα παιδιά τα οποία φιλοξενούνται προσωρινά από το Χαμόγελο του Παιδιού. Δείτε το βίντεο του thebest.gr…

H σύζυγός του, οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα. Προσερχόμενη στα δικαστήρια δήλωσε μετανιωμένη. Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα είπε στους αστυνομικούς ότι δεν άντεχε το κλάμα του μωρού και όταν ξεψύχησε, το έβαλε στην κατάψυξη!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δήμος Ερυμάνθου, όπου ανήκει διοικητικά η κοινότητα του Αλεποχωρίου, είχε στείλει κοινωνικό λειτουργό, για να βοηθήσει την οικογένεια της 31χρονης και του συντρόφου της, αλλά συνάντησε.. άρνηση.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΝΕWSIT Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΡΥΜΑΝΘΟΥ

Η γιαγιά του άτυχου βρέφους για την τραγωδία που συγκλονίζει

Η 31χρονη, σε βάρος της οποίας έχει σχηματιστεί δικογραφία για ανθρωποκτονία, τελικά ζήτησε και πήρε προθεσμία, για να απολογηθεί αύριο στον ανακριτή.

Η τοπική κοινωνία σκέφτεται τον Γολγοθά των δύο παιδιών

Όσον αφορά στα άλλα δύο παιδιά της, ηλικίας 16 μηνών το καθένα – είναι δύο αγοράκια – αρχικά μεταφέρθηκαν προληπτικά στο Κέντρο Υγείας Χαλανδρίτσας και στη συνέχεια παραδόθηκαν προσωρινά, σύμφωνα με την Αστυνομία, σε εθελοντικό οργανισμό μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Χθες το πρωί, στα δικαστήρια, σε ερώτηση δημοσιογράφου, για τον αν έχει μετανιώσει για ό,τι έγινε, η γυναίκα απάντησε “ναι”. Δείτε το βίντεο του PatrasTimes:

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δήμος Ερυμάνθου, όπου ανήκει διοικητικά η κοινότητα του Αλεποχωρίου, είχε στείλει κοινωνικό λειτουργό, για να βοηθήσει την οικογένεια της 31χρονης και του συντρόφου της, αλλά συνάντησε.. άρνηση.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΝΕWSIT Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΡΥΜΑΝΘΟΥ

Τι λέει η γιαγιά του μωρού για την ανατριχιαστική υπόθεση
“Έφυγα την Παρασκευή το απόγευμα από το σπίτι και τους άφησα καλά. Και σήμερα μαθαίνω ότι το παιδί έχει πεθάνει…” είπε μεταξύ άλλων η γιαγιά του μωρού. Δείτε το βίντεο από το dete.gr

“Το Χαμόγελο του Παιδιού”, σε ανακοίνωση που εξέδωσε με αφορμή το τραγικό περιστατικό, αναφέρει ότι
“από τις 25 Σεπτεμβρίου 2012 είχε αποστείλει καταγγελία στις αρμόδιες αρχές για τη σοβαρότητα της κατάστασης και τον άμεσο κίνδυνο για τη ζωή των παιδιών της οικογένειας». Ακόμη αναφέρεται ότι «προχθες, τα δυο παιδιά της οικογένειας εισήχθησαν σε νοσοκομείο για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και, κατόπιν εντολής της εισαγγελίας Πατρών, θα φιλοξενηθούν σε σπίτι του Οργανισμού”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Πάτρα: Οι μάρτυρες στο δικαστήριο ήταν οι δολοφόνοι – Ανατροπή σε δύο φρικτά εγκλήματα!

Κατερίνη: Καταδικάστηκαν για τον θάνατο γυναίκας μετά από γέννα!

Αγρίνιο: Ο ολόγυμνος άντρας που φορούσε την μπλούζα σε… λάθος σημείο!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε