Σάββατο, 28 Σεπτ.
27oC Αθήνα

Αυτό είναι το κομμάτι υφάσματος που βρέθηκε για την αγνοούμενη στη Νέα Μηχανιώνα – “Δεν είναι της μητέρας μου” λέει η μία κόρη της [vid]

ΦΩΤΟ από thousandnews.gr
ΦΩΤΟ από thousandnews.gr

Κορυφώνεται η αγωνία για την 53χρονη γυναίκα, που αγνοείται από χθες, όταν χάθηκε στα ορμητικά νερά της κακοκαιρίας στη Νέα Μηχανιώνα.

Η κακοκαιρία βρήκε τη γυναίκα στο αυτοκίνητό της, το οποίο όπως όλα δείχνουν, εγκατέλειψε από τα παράθυρα αφού αυτά βρέθηκαν ανοιχτά ενώ μέσα στο αυτοκίνητο ήταν τα παπούτσια της.

Και ενώ συνεχίζονται οι αγωνιώδεις έρευνες για δεύτερη ημέρα, ένα κομμάτι υφάσματος που ίσως να ανήκει στην αγνοούμενη, έχει προκαλέσει προβληματισμό.

Η μία κόρη της γυναίκας λέει ότι μάλλον πρόκειται για ύφασμα από τα ρούχα που φορούσε η μητέρα της όταν εξαφανίστηκε. Ωστόσο, η άλλη κόρη της αγνοούμενης, η οποία ήρθε από το εξωτερικό μόλις πληροφορήθηκε ο αγνοείται η μητέρα της- λέει ότι το ύφασμα δεν ανήκει στην 53χρονη.

Συγκεκριμένα, όταν οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν αν αναγνωρίζει το ύφασμα που βρέθηκε, η κοπέλα είπε ότι “εγώ προσωπικά όχι. Δεν είναι της μητέρας μου. Η αδερφή μου είπε ότι νομίζει (ότι είναι της μητέρας), δεν είναι σίγουρη. Αυτή τη στιγμή κανένας δεν είναι σίγουρος για κάτι… 

Πηγή: ThousandNews

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε