Παρασκευή, 5 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Δείτε φωτό από το θανατηφόρο τροχαίο με τις νταλίκες στη Φθιώτιδα

Φωτό - lamiareport
Φωτό - lamiareport

Απαρηγόρητοι είναι, όπως είναι λογικό, οι συγγενείς του 40χρονου οδηγού, πατέρα ενός μικρού παιδιού, που “έφυγε” με τραγικό τρόπο, τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Φθιώτιδα, όταν ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που ακολουθούν, μόνο από τύχη δεν θρηνήσαμε περισσότερα θύματα στο τροχαίο που έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου, λίγο μετά τον κόμβο της Αταλάντης.
Φωτό - lamiareport
Φωτό - lamiareport
Ένα τζιπ, στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι από το Βόλο, καρφώθηκε στη καρότσα του ενός φορτηγού, ευτυχώς χωρίς να υπάρξει σοβαρός τραυματισμός, αφού ο δρόμος είχε μετατραπεί σε “πίστα” από το σιτάρι που είχε σκορπίσει.
Φωτό - lamiareport
Φωτό - lamiareport
Φωτό - lamiareport
Το σινιάλο με το φακό μέσα στη νύχτα, που έκανε ο 24χρονος οδηγός της άλλης νταλίκας, έσωσε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή τους επιβάτες δυο λεωφορείων από τη Ρουμανία, αφού ο οδηγός του πρώτου κατάφερε να σταματήσει, μόλις πέντε μέτρα πριν από το σιτάρι που είχε πέσει στο δρόμο.
Φωτό - lamiareport
Φωτό - lamiareport
Φωτό - lamiareport
Ο πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Φορτηγών Δ.Χ. του νομού Φθιώτιδας, Αποστόλης Αγγελακόπουλος, εξέφρασε τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου οδηγού και τόνισε ότι οι κάτοικοι της περιοχής πληρώνουν υψηλό τίμημα διοδίων σε ένα δρόμο που σε πολλά σημεία, όπως και στο συγκεκριμένο που έγινε το θανατηφόρο τροχαίο, υπάρχει έλλειψη φωτισμού.

Πως έγινε το τραγικό δυστύχημα

Το θανατηφόρο τροχαίο έγινε στις 4:15 τα ξημερώματα του Σαββάτου στο 139χλμ Αθηνών – Λαμία, κοντά στα διόδια της Τραγάνας. Οι δυο νταλίκες από τη Λαμία, που οδηγούσαν δυο φίλοι, κινούταν προς Αθήνα και ήταν φορτωμένες με σιτάρι.

Ο 40χρονος που προηγούταν,  σε μια ελαφριά στροφή έχασε τον έλεγχο και το τεράστιο όχημα ανατράπηκε κάθετα μέσα στην εθνική οδό, ενώ ο δρόμος γέμισε σιτάρι.

Ο 24χρονος οδηγός της άλλης νταλίκας, που ακολουθούσε, προσπάθησε να αποφύγει τη σύγκρουση, κάτι που όμως αποδείχτηκε αδύνατο, αφού η νταλίκα που έχει ανατραπεί έχει κλείσει σχεδόν όλο το οδόστρωμα.

Η δεύτερη νταλίκα, λοιπόν, έπεσε πάνω στην πρώτη και παρόλο που η σύγκρουση ήταν πολύ δυνατή, ο 24χρονος κατάφερε να βγει σχεδόν αλώβητος.

Η κηδεία του άτυχου 40χρονου, είναι προγραμματισμένη γις τις 17:00 το απόγευμα της Δευτέρας (30-06-2014).

Πηγή: lamiareport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Και νέα πύρινα μέτωπα – Φωτιές σε Επίδαυρο, Αγίους Θεοδώρους και Ηράκλειο Κρήτης

Θεσσαλονίκη: Υπέρ της… επιστροφής 30 εκατ. ευρώ ο Μπουτάρης

Παπα – ΠΑΟΚ για Εθνική: “Πικράθηκα, αλλά είναι μεγαλείο”

Θεσσαλονίκη: Από την Έδεσσα ξεκινούν οι αντιδράσεις για τη “μικρή ΔΕΗ”

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε