Παρασκευή, 26 Ιουλ.
31oC Αθήνα

“Δεν έχουν δικαίωμα να κατεβάζουν διακόπτες”, λέει το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ανησυχία για τις 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες που έχουν εξαγγείλει οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ, αντιδρώντας στο νομοσχέδιο της μικρής ΔΕΗ, εκφράζει το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

«Ένας προνομιούχος κλάδος θέτει σε κίνδυνο την ευστάθεια του ηλεκτρικού συστήματος της χώρας, δημιουργώντας έναν ακόμη πονοκέφαλο στον επιχειρηματικό κόσμο και δη στους κλάδους που ασχολούνται με την μεταποίηση ευπαθών προϊόντων» σχολιάζει ο πρόεδρος του ΒΕΘ, Παναγιώτης Παπαδόπουλος.

Παράλληλα, χαρακτηρίζει εκβιαστικές και εκτός τόπου και χρόνου τις επαπειλούμενες απεργίες και σημειώνει ότι για μία ακόμη φορά επανέρχονται στο προσκήνιο τακτικές του παρελθόντος που μπορεί να έχουν ως στόχο τον εκβιασμό της πολιτείας, ωστόσο κρατούν ομήρους επιχειρήσεις και νοικοκυριά.

«Δεν έχουν κανένα δικαίωμα να κατεβάζουν διακόπτες. Οι τακτικές αυτές δεν είναι ανεκτές, την ώρα μάλιστα που η επιχειρηματικότητα βουλιάζει και καταβάλλονται υπεράνθρωπες προσπάθειες από όλες τις κοινωνικές ομάδες για αντιμετώπιση σωρείας προβλημάτων» προσθέτει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τραγωδία στα Χανιά – Πνίγηκε 3χρονο παιδί σε πισίνα

Πάτρα: Έξαλλη Ρομά έσπασε τζάμι στο Δικαστήριο – Τραυματίστηκε αστυνομικός – Έξι συλλήψεις

Επικό βίντεο! Οι νεόνυμφοι έπεσαν στη θάλασσα, στέγνωσαν σε πλυντήριο αυτοκινήτων, έφαγαν ξύλο και πήγαν στο γλέντι με ωτοστόπ!

“Φαρ Ουέστ” στην εθνική οδό – Άγρια καταδίωξη με πυροβολισμούς εναντίον των αστυνομικών – Ψάχνουν με ελικόπτερο τους ληστές με τα καλάσνικοφ

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε