Τετάρτη, 24 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Έπεσε μπαλκόνι στο Ηράκλειο – Από τύχη δεν υπήρξαν θύματα

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Λίγα λεπτά παραπάνω να καθόταν στο σημείο και θα του ερχόταν το μπαλκόνι στο κεφάλι! Ο λόγος για έναν νεαρό άνδρα, που σήμερα το απόγευμα είδε την μηχανή του να καταπλακώνεται από τμήμα μπαλκονιού που κατέρρευσε στο κέντρο του Ηρακλείου και συγκεκριμένα στην λεωφόρο Καλοκαιρινού.

Σύμφωνα με το PrismaNews, o άνδρας είχε αφήσει τη μηχανή του κάτω από μπαλκόνι καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες η εργασία του βρίσκεται ακριβώς στο διπλανό κτίριο.
Ο ιδιοκτήτης της μοτοσικλέτας, είδε τη μηχανή του να καταπλακώνεται από τα μπάζα ενώ ευχαρίστησε τον Θεό που δεν ήταν εκείνος κάτω από το μπαλκόνι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τελευταία τα κρούσματα από πτώσεις μπαλκονιού στο Κέντρο του Ηρακλείου έχουν αυξηθεί επικίνδυνα, με αποτέλεσμα οι ζωές των πολιτών που κυκλοφορούν στο κέντρο της πόλης να βρίσκονται σε κίνδυνο.

Στο σημείο πήγε και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου Σωκράτης Βαρδάκης, ο οποίος σε δηλώσεις του στo prismanews.gr επεσήμανε πως ευτυχώς ήταν μία μηχανή κάτω από το μπαλκόνι και όχι κάποιος άνθρωπος…

Στις 9 Μαΐου 2013 μία νεαρή κοπέλα είδε τον χάρο με τα μάτια της όταν είδε να πέφτει κατά πάνω της ένα μεγάλο τμήμα μπαλκονιού. Έντονη είναι η αντίδραση των ιδιοκτητών επιχειρήσεων και πολιτών που δραστηριοποιούνται στο κέντρο της πόλης.

Διαβάστε ακόμα:

Απαγορεύτηκε η κυκλοφορία στα δάση της Μεσσηνίας

Καταδικάστηκε αντιδήμαρχος για το θάνατο μοτοσικλετιστή λόγω του κακού οδοστρώματος

Θεσσαλονίκη: Τραγωδία στην άσφαλτο με νεαρή γυναίκα οδηγό!

Τρία παιδιά και η μητέρα τους τραυματίες από σύγκρουση με κλούβα των ΜΑΤ στην Καισαριανή!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε