Πέμπτη, 25 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Επίλογος στην τραγωδία: Ανέσυραν τη σορό του 39χρονου εργάτη στα Χανιά

ΦΩΤΟ από το FlashNews
ΦΩΤΟ από το FlashNews

Μετά από προσπάθειες έξι ημερών, οι άντρες της ΕΜΑΚ στις 18:30 το απόγευμα κατάφεραν να εντοπίσουν και να ανασύρουν την σορό του 39χρονου εργάτη, ο οποίος είχε θαφτεί κάτω από όγκοιυς χωμάτων, στον πάτο ενός πηγαδιού στο Κόκκινο Μετόχι Χανίων.

Όπως διαβάζουμε στο FlashNews, σήμερα, έχοντας να αντιμετωπίσουν τα υπόγεια νερά που ανάβλυζαν διαρκώς και τις καταρρεύσεις χωμάτινων όγκων, με την δημιουργία ενός “παραπήγαδου”
έγινε δυνατή η άντληση των νερών από τον πάτο του πρώην πηγαδιού, σε βάθος 17 μέτρων.

Έτσι μπόρεσαν οι άντρες της ΕΜΑΚ να φτάσουν με σχετική ασφάλεια στο σημείο και να ανασύρουν μέσα από τις λάσπες τον άτυχο 39χρονο.

Σήμερα τελευταία ημέρα, στον τόπο της τραγωδίας επιχειρούσαν 18 άντρες της 3ης ΕΜΑΚ Κρήτης και δέκα Πυροσβέστες των Χανίων,
ενώ όλες αυτές τις ημέρες δεκάδες άνθρωποι απο τις υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων, τα συνεργεία του εργολάβου που ανέλαβε τις εκσκαφές και άλλοι απο την ΔΕΥΑΧ, και άλλες υπηρεσίες, ασχολήθηκαν με την επιχείρηση, υπο την διοίκηση του Περιφερειακού Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης κ.Δημήτρη Ραπανάκη.

Η σορός του 39χρονου, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων για να γίνει νεκροψία – νεκροτομή και στην συνέχεια θα παραδοθεί στους οικείους του, οι οποίοι όλες αυτές τις ημέρες με αγωνία παρακολουθούσαν τις προσπάθειες όλων των ομάδων.

Διαβάστε ακόμα:

Χανιά: Συνεχίζεται το θρίλερ στο πηγάδι που παραμένει θαμμένος ο άτυχος εργάτης – ”Λιώνουν” από αγωνία οι συγγενείς του!

Χανιά: Παραμένει για 5η μέρα θαμμένος στο πηγάδι, ο άτυχος εργάτης που καταπλακώθηκε από χώματα – Βίντεο!

Χανιά: Κατολίσθηση στο πηγάδι που έχει θαφτεί ο εργάτης – Σταμάτησε η επιχείρηση ανάσυρσης

Κρήτη: Τέταρτη μέρα επιχειρήσεων για τον εργάτη που θάφτηκε σε πηγάδι

Χανιά: Συνεχίζεται η προσπάθεια εντοπισμού του εργάτη που θάφτηκε σε πηγάδι

Χανιά: Κανένα σημάδι από τον εργάτη που θάφτηκε στο πηγάδι – Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες (Φωτό και βίντεο)!

Συνελήφθη ο εργολάβος για το εργατικό ατύχημα στα Χανιά – Ακόμα δεν έχουν βγάλει μέσα από το πηγάδι τον άνδρα που καταπλακώθηκε

Κρήτη: Δραματική επιχείρηση διάσωσης μέσα σε πηγάδι – Εργάτης καταπλακώθηκε από χώματα!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε