Παρασκευή, 30 Αυγ.
27oC Αθήνα

Εύβοια: Άγριο ξύλο για το οικόπεδο της κληρονομιάς – Ο ανηψιός έστειλε στο νοσοκομείο τη θεία του!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Το απίστευτο περιστατικό, σημειώθηκε στην περιοχή του Αλιβερίου, όταν συναντήθηκε ολόκληρη η οικογένεια για να συζητήσει τα κληρονομικά της θέματα…

Η αντιπαράθεση ξεκίνησε, όταν πήγε η συζήτηση στο οικόπεδο, το οποίο ανήκει μεν στην 55χρονη, αλλά ο 40χρονος ανηψιός της το διεκδικούσε μέσω της δικαιοσύνης και τότε τα αίματα άναψαν ανάμεσα στους δύο πρωταγωνιστές της υπόθεσης.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 55χρονης, ο ανηψιός της άρχισε να την χτυπάει με μπουνιές και κλωτσιές και όπως τονίζει, έμεινε ζωντανή χάρη στους υπόλοιπους συγγενείς της, οι οποίοι την πήραν από τα χέρια του. Σύμφωνα με το eviazoom, η 55χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χαλκίδας, ενώ ο 40χρονος συνελήφθη για ξυλοδαρμό.

Η συνέχεια θα δοθεί στις αίθουσες των δικαστηρίων, με το θέμα να έχει γίνει πρώτο στις συζητήσεις της τοπικής κοινωνίας…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Βοιωτία: Σκότωσε τη σύζυγο του αδερφού του μπροστά στα μάτια του τρίχρονου παιδιού της – Το ξέσπασμα της μάνας στη δίκη (Φωτό και βίντεο)!

Ηράκλειο: Η αμίμητη δικαιολογία αγρότη για τη σύνταξη που έπαιρνε παράνομα από το ΙΚΑ – Βαριά καμπάνα από το δικαστήριο!

Λευκάδα: Το υποβρύχιο ψάρεμα έκρυβε εκπλήξεις – Ο ψαροντουφεκάς έπεσε πάνω σε ένα βαλιτσάκι!

Αμαλιάδα: Ο φρέντο που ήπιε σε καφετέρια του στοίχισε… 50€ – Απίστευτη περιπέτεια για νεαρό κάτοικο της πόλης!

Άρτα: Ο γυμνός άντρας που μπήκε σε εκκλησία την ώρα της λειτουργίας, δεν ήταν τρελός όπως φαντάζονταν πολλοί…

Θεσσαλονίκη: Γυναίκα κάνει τούμπες γυμνή για τους διερχόμενους οδηγούς – Το βίντεο που κατέβηκε άρον άρον από το youtube!

Πάτρα: Ο υδραυλικός δεν είχε το μυαλό του μόνο στη χαλασμένη βρύση της νεαρής ιδιοκτήτριας…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε