Πέμπτη, 4 Ιουλ.
27oC Αθήνα

Εύβοια: Έρευνα της ΕΛΑΣ για την επίσκεψη της Χρυσής Αυγής στην Αστυνομική Διεύθυνση (ΦΩΤΟ)

φωτό από EVIAZOOM
φωτό από EVIAZOOM

Την αντίδραση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη προκάλεσε η επίσκεψη μελών της Χρυσής Αυγής Εύβοιας, με επικεφαλής τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Απόστολο Γκλέτσο, στην τοπική Αστυνομική Διεύθυνση, στην οποία σύμφωνα με τα τοπικά μέσα έτυχαν θερμής υποδοχής…

Όπως διαβάζουμε στο eviazoom, η τοπική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, επισκέφθηκε μαζί με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Απόστολο Γκλέτσο, την Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας και το κλίμα ήταν ιδιαίτερα θερμό, την ώρα που βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες για την σχέση αστυνομικών και Χρυσής Αυγής.

Στην πάνω φωτογραφία, σύμφωνα με το eviazoom, βλέπουμε τον Διοικητή της Τροχαίας Χαλκίδας, Κώστα Αργύρη ο οποίος καλωσόρισε και συνομίλησε για αρκετή ώρα με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Απόστολο Γκλέτσο, αλλά και με το υπόλοιπο κλιμάκιο της ΧΑ (ανάμεσα τους και η γυναίκα του Βουλευτή Νίκου Μίχου).

Το κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής πυ επισκέφτηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Ευβοίας - φωτό eviazoom

Με ανακοίνωση του, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ενημερώνει ότι από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. κινήθηκε διαδικασία διοικητικής διερεύνησης της πρόσφατης επίσκεψης στελεχών της Χρυσής Αυγής σε υπηρεσία της πρώην Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας η οποία αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα.

φωτό από eviazoom

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Σχετικά με δημοσίευμα που αναρτήθηκε σήμερα σε ιστοσελίδα στο διαδίκτυο και αφορά σε πρόσφατη επίσκεψη στελεχών της Χρυσής Αυγής σε υπηρεσία της πρώην Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας, ανακοινώνεται ότι από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. κινήθηκε διαδικασία Διοικητικής διερεύνησης της υπόθεσης.»

Διαβάστε επίσης:

Το επικίνδυνο “σερί” της Χρυσής Αυγής στις Ένοπλες Δυνάμεις – Όσα ξερουμε κι όσα θα μάθουμε

Αίρεται η ασυλία τεσσάρων βουλευτών της Χρυσής Αυγής – Αναβολή για Αλεξόπουλο

Με επιστολή «ανώνυμου» δικαστικού απειλεί τώρα ο Κασιδιάρης: Η Κλάπα χοροπηδούσε και έλεγε “θα τους βάλω όλους μέσα”

Κασιδιάρης: Δε μετανιώνω για το χαστούκι στην Κανέλλη

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε