Δευτέρα, 22 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Εύβοια: Έζησε την πιο τρομακτική νύχτα της ζωής του στα 90 του χρόνια – Φόβος και δάκρυα για 40 λεπτά!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο ηλικιωμένος προσπαθεί να συνέλθει από το ισχυρό σοκ, με τα όσα συνέβησαν να αποτελούν κεντρικό θέμα συζήτησης στην τοπική κοινωνία

Ο άτυχος ηλικιωμένος, ξύπνησε από τον θόρυβο. Σηκώθηκε από το κρεβάτι του και πήγε προς το σαλόνι, όταν ξαφνικά ήρθε αντιμέτωπος με τρεις ληστές που φορούσαν κουκούλες.

Σύμφωνα με το evianews.com, ο 90χρονος ”πάγωσε” και τους είπε με τρεμάμενη φωνή: “Δεν έχω λεφτά, είμαι φτωχός σαν και εσάς”. Οι δράστες όμως δεν είχαν ευαισθησίες. Ένας από αυτούς, τον πλησίασε με το μαχαίρι που κρατούσε και άρχισε να τον απειλεί.

Ο άτυχος άντρας τότε άρχισε να κλαίει. Οι δράστες όχι μόνο δεν τον άφησαν αλλά έκαναν άνω κάτω το σπίτι του. Βρήκαν 1.150 ευρώ και εξαφανίστηκαν. Οι έρευνες της αστυνομίας που ακολούθησαν δεν απέφεραν καρπούς…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Ηλεία: Η συγκινητική φωτογραφία που ανέβασαν στο ίντερνετ συνάδελφοι του αδικοχαμένου αστυνομικού – Οργή και πόνος στην κηδεία του (Φωτό)!

Άρτα: Τραγωδία με νεκρή γυναίκα στην περιοχή που βλέπετε!

Ηλεία: Κλειδώθηκε στο δωμάτιό του και αυτοκτόνησε – Ο σπαραγμός της μάνας ξεσήκωσε τη γειτονιά!

Χανιά: Συνεχίζεται το θρίλερ στο πηγάδι που παραμένει θαμμένος ο άτυχος εργάτης – ”Λιώνουν” από αγωνία οι συγγενείς του!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε