Παρασκευή, 5 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Εύβοια: Οδύνη για τον θάνατο νεαρού συνεπιβάτη μηχανής – Δεν τον έσωσε το κράνος που φορούσε!

ΦΩΤΟ από lamiareport.gr
ΦΩΤΟ από lamiareport.gr

Ο 23χρονος χαροπάλευε σε νοσοκομείο εδώ και μία εβδομάδα – Είχε τραυματιστεί σοβαρά μαζί με τον ”κολλητό” του που οδηγούσε τη μηχανή

Το θανατηφόρο τροχαίο έγινε το βράδυ της 15ης Απριλίου στο δρόμο Χαλκίδας – Ψαχνών, στο ύψος της “Καστέλας”, όταν η μηχανή στην οποία επέβαιναν δυο 23χρονοι φίλοι συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 33χρονη.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ελαφρά ο οδηγός της μηχανής και σοβαρά ο φίλος του. Ο άτυχος 23χρονος διακομίσθηκε αρχικά στο νοσοκομείο της Χαλκίδας και στη συνέχεια σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε και δυστυχώς χθες (22-03-2014) άφησε την τελευταία του πνοή στην εντατική μονάδα που νοσηλευόταν, βυθίζοντας στο πένθος τους δικούς του ανθρώπους και τους φίλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Σαντορίνη: Σοκάρουν οι περιγραφές των γιατρών για τον τραυματισμό της Αμερικανίδας τουρίστριας – ”Τα θραύσματα διαπέρασαν μέχρι και το παχύ έντερο”!

Πάτρα: Συγκίνηση για τον θάνατο καθηγητή πανεπιστημίου – Πέθανε μόνος ανήμερα του Πάσχα!

Λάρισα: Η περιπέτεια βουλευτή της ΝΔ που έφαγε ”πόρτα” για το Άγιο Φως – Έμεινε στο αεροδρόμιο να περιμένει!

Θεσσαλονίκη: Η ”Madame Gu” που κεντρίζει τα βλέμματα μικρών και μεγάλων – Γνωρίστε ένα από τα μεγαλύτερα γιοτ του κόσμου (Βίντεο)!

Κέρκυρα: Η συνάντηση της Εύας Καϊλή με την Άντζελα Γκερέκου και οι φωτογραφίες που ανέβασαν στα social media (Φωτό)!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε