Παρασκευή, 5 Ιουλ.
22oC Αθήνα

Εύβοια: Πήγαιναν με φορτηγό και… άδειαζαν το παλιό εργαστάσιο!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Συνελήφθησαν ο 33χρονος και ο 40χρονος -και οι δύο Έλληνες- αλλά και μια 36χρονη ιδιοκτήτρια επιχείρησης στα Ψαχνά, η οποία φέρεται να αγόραζε από τους δύο δράστες τα κλεμμένα αντικείμενα. Τι ήταν αυτά; Κενές φιάλες αερίων…

Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι στον Άγιο Στέφανο Χαλκίδας.
Οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο ελέγχων και περιπολιών για την πρόληψη της εγκληματικότητας, εντόπισαν στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου Χαλκίδας, ένα φορτηγό στο οποίο επέβαιναν οι δύο δράστες και το ακινητοποίησαν, για να κάνουν έλεγχο.

Κατά την διάρκεια του ελέγχου, βρέθηκαν μέσα στο φορτηγό 32 μεταλλικές μπουκάλες αερίων, κενές, ύψους 1,2 μέτρων και βάρους 20 κιλών η κάθε μία, τις οποίες οι δράστες είχαν κλέψει, λίγες ώρες νωρίτερα, από ανενεργό εργοστάσιο παραγωγής και εμφιάλωσης βιομηχανικών αερίων στο Βαθύ Αυλίδας Ευβοίας.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας που έγινε από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, προέκυψε ότι οι δράστες μετέφεραν τις μπουκάλες σε επιχείρηση συλλογής και μεταφοράς μη επικινδύνων στερεών αποβλήτων, ιδιοκτησίας 36χρονης, στα Ψαχνά Ευβοίας, με σκοπό την μεταπώληση ή την μετατροπή τους σε πρώτες ύλες.

Σε έρευνα που έγινε στην επιχείρηση της 36χρονης, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν 27 παρόμοιες μπουκάλες, τις οποίες ο 40χρονος με τον 33χρονο είχαν κλέψει παλαιότερα, από το συγκεκριμένο εργοστάσιο.

Το φορτηγό των δραστών κατασχέθηκε ενώ όλες οι μπουκάλες αποδόθηκαν στον νόμιμο ιδιοκτήτη τους.
Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Διαβάστε ακόμα:

Θεσσαλονίκη: Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση συμπαράστασης στους εργαζόμενους της ΕΡΤ

Κομοτηνή: Διακινητής και λαθρομετανάστες βρέθηκαν στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή!

Κοζάνη: Τα γενέθλια της Ραχήλ Μακρή – Η ίδια αποκαλύπτει την ηλικία της!

Θεσπρωτία: Συγκλονίζει η άγρια δολοφονία αστυνομικού σε χωράφι – Χαροπαλεύει η κουνιάδα του!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε