Δευτέρα, 8 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Family Pride στα Χανιά με μωρά σε καρότσια, σημαίες και συνθήματα κατά της ισότητας στον πολιτικό γάμο

Family Pride στα Χανιά με μωρά σε καρότσια, σημαίες και συνθήματα κατά της ισότητας στον πολιτικό γάμο

Μετά τη Θεσσαλονίκη, έγινε Family Pride και στα Χανιά. Οι διαδηλωτές έκαναν πορεία στην πόλη και φώναξαν μια σειρά από συνθήματα, κατά της ισότητας στον πολιτικό γάμο.

Με μια μεγάλη ελληνική σημαία στην κεφαλή της πορείας, δεκάδες διαδηλωτές έκαναν πορεία στα πλαίσια του «Family Pride» που έγινε για πρώτη φορά φέτος και στα Χανιά. Παρόντες ήταν άνθρωποι διαφόρων ηλικιών. Από μωρά και παιδιά, μέχρι μεσήλικες και ηλικιωμένοι, που ήθελαν να στείλουν τα δικά τους μηνύματα. Η συγκέντρωση έγινε στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς και στη συνέχεια οι συγκεντρωμένοι πραγματοποίησαν πορεία, κατεβαίνοντας στο Ενετικό Λιμάνι.

«Αυτό που θέλουμε να δείξουμε είναι ότι αγαπάμε τον Χριστό μας και στηρίζουμε την ελληνική οικογένεια. Δεν είναι αντιδιαδήλωση. Την οικογένεια σήμερα τη μειώνουν καθημερινά. Όλα βασίζονται στην οικογένεια, από εκεί ξεκινάνε όλα. Κι όλοι όσοι βρισκόμαστε εδώ σήμερα, από την οικογένειά μας ξεκινήσαμε για να φτάσουμε όπου φτάσαμε ο καθένας μας», δήλωσε ένας εκ των διαδηλωτών στο zarpanews.gr, ο κ. Βασίλης Πετρόπουλος.

Οι συγκεντρωμένοι φώναξαν συνθήματα όπως «Κάτω τα χέρια απ΄ τα παδιά μας», «Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών», «Να ζήσει η Ελλάδα, να ζήσουμε κι εμείς» με τους τουρίστες που βρίσκονταν στο πέρασμά τους, να ρωτούν για το λόγο της πορείας και ορισμένους να βγάζουν αναμνηστικές φωτογραφίες.

Στο κέντρο της πόλης υπήρχε αστυνομική παρουσία για την αποφυγή επεισοδίων. Όλα κύλησαν ομαλά, χωρίς το παραμικρό παρατράγουδο, με τους διαδηλωτές να αρχίζουν να αποχωρούν λίγο πριν τις 21:00.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις