Πέμπτη, 25 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Φωτογραφίες από την αναρρίχηση στελεχών του Ποταμιού στα Μετέωρα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Αναρρίχηση στους βράχους των Μετεώρων επιχείρησαν σήμερα, Τρίτη, τα στελέχη του Ποταμιού, Στέφανος Ψημένος και Ζαχαρούλα Γιαβρούτα-Λούδα, στο πλαίσιο διεξαγωγής του Διεθνούς Αναρριχητικού Φεστιβάλ που διεξάγεται στην περιοχή, αλλά και για να περάσουν μηνλυματα υπέρ της ελεύθερης διεξαγωγής του.

Το Ποτάμι εξέδωσε ανακοίνωση με τίτλο “Η αναρρίχηση και τα μοναστήρια μπορούν να συνυπάρχουν στα Μετέωρα”, εκφράζοντας έτσι τις θέσεις του σχετικά με το Φεστιβάλ αναρρίχησης, η διεξαγωγή του οποίου συνάντησε εμπόδια από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο.

Γι’ αυτό το λόγο, λοιπόν, τα δύο στελέχη του κόμματος, Στέφανος Ψημένος και Ζαχαρούλα Γιαβρούτα-Λούδα, που ήταν και υποψήφιοι στις πρόσφατες ευρωεκλογές, συμμετείχαν στην αναρρίχηση.



Στην ανακοίνωση, αναφέρεται, μεταξύ άλλων, πως “το Ποτάμι υποστηρίζει τη διεξαγωγή του Διεθνούς Φεστιβάλ Αναρρίχησης στα Μετέωρα και καλεί το Κ.Α.Σ., το υπουργείο Τουρισμού, το υπουργείο Πολιτισμού, τη μοναστική κοινότητα και τις αρμόδιες αρχές να επανεξετάσουν τη στάση τους απέναντι σε αυτό το σημαντικό αθλητικό γεγονός και γενικότερα στην ανάπτυξη των εναλλακτικών μορφών τουρισμού”.



Πάντως, παρά τη μορφή διαμαρτυρίας που είχε η ενέργεια αυτή, τα δύο στελέχη του Ποταμιού φάνηκαν να διασκεδάζουν την ξεχωριστή αυτή εμπειρία, στο άκρως επιβλητικό τοπίο των βράχων των Μετεώρων.




Φωτογραφίες: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτός είναι ο δάσκαλος που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων στις Σέρρες – Φωτό

Πάτρα: Νέα αναβολή για τους 5 συλληφθέντες στα επεισόδια του Δεκεμβρίου 2008

Προϊστορικό χωριό στο βυθό της Αργολίδας θα ψάξει το μεγαλύτερο ηλιακό πλοίο του κόσμου που έφτασε σήμερα στην Ελλάδα – Φωτό

Η φωτογραφία με το δελφίνι που σαρώνει τα social media!

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε