Κυριακή, 21 Ιουλ.
28oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Ένα βουνό χασίς βρήκαν οι αστυνομικοί στο πολυτελές αυτοκίνητο! ΦΩΤΟ

ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.
ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

Κατασχέθηκαν πάνω από 260 κιλά ακατέργαστου χασίς! Πρόκειται για το αυτοκίνητο που καταδιώχθηκε από αστυνομικούς της Β΄ Ο.Π.Κ.Ε. και εγκαταλείφθηκε από τον οδηγό του σε παράδρομο της Εθνικής Οδού, στο ύψος του Μαρτίνου Φθιώτιδας.

Το αυτοκίνητο που είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, ενόπισαν οι αστυνομικοί στις 00:45 στο ρεύμα προς Αθήνα, στα διόδια της Τραγάνας.

Ο οδηγός το εγκατέλειψε και εξαφανίστηκε με τα πόδια.

Σε έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στο αυτοκίνητο, το οποίο είναι κλεμμένο, βρήκαν στον πίσω δεξιό τροχό του αλλά και σε μικρή απόσταση από το αυτοκίνητο, μέσα στους αγρούς, πέντε μεγάλους σάκους,
που περιείχαν συνολικά 249 νάιλον δέματα με ακατέργαστο χασίς, συνολικού μεικτού βάρους 262 κιλών και.279 γραμμαρίων!

ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

Το αυτοκίνητο, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή τον Δεκέμβριο του 2011 στο Τμήμα Ασφαλείας Καλλιθέας, φυλάσσεται για να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του,
ενώ τόσο η πινακίδα κυκλοφορίας του, όσο και τα υπόλοιπα έγγραφα που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στο εσωτερικό του, είναι αμφιβόλου γνησιότητας.

Γίνονται έρευνες για την ταυτοποίηση, τον εντοπισμό και την σύλληψη του οδηγού του αυτοκινήτου, καθώς και οποιοδήποτε άλλων ατόμων σχετίζονται με την υπόθεση.

Από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας σχηματίζεται δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, η οποία με την ολοκλήρωση του προανακριτικού έργου θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Διαβάστε ακόμα:

Φθιώτιδα: Δεν σταμάτησε σε έλεγχο γιατί κουβαλούσε… πάνω από 250 κιλά χασίς!

O πατέρας του αδικοχαμένου φοιτητή από το μαγκάλι χάνει τώρα και τη δουλειά του!

Μυτιλήνη: Παρακολούθηση 357 χιλιομέτρων για ένα ”ένοχο” δέμα!

Πάτρα: Οι μαθητές που θυσίασαν την πενταήμερη εκδρομή και συγκλόνισαν τους καθηγητές τους…

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε