Παρασκευή, 26 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Φυλακίστηκε για εμπρησμό, αθωώθηκε αλλά αυτοκτόνησε! Δεν άντεξε τη ντροπή και κρεμάστηκε

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Να δώσει τέλος στη ζωή του επέλεξε ο 70χρονος βοσκός, ο οποίος είχε κατηγορηθεί ότι το καλοκαίρι του 2013 ξεκίνησε 85 φωτιές στον Ταΰγετο, μεταξύ Νέδουσας και Πολιανής, παρόλο που αθωώθηκε και αποφυλακίστηκε!

Ο αδελφός του 70χρονου βοσκού, τον φιλοξενούσε από όταν βγήκε από την φυλακή, πριν περίπου 10 ημέρες, όταν το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων τον αθώωσε για τις κατηγορίες του εμπρησμού.

Ο 70χρονος βρισκόταν έγκλειστος στη φυλακή από τον περασμένο Οκτώβριο, μετά τη σύλληψή του από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας και υπαλλήλους της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού.

Κρεμασμένο στο υπόγειο του σπιτιού τους, βρήκε τον αυτόχειρα ο αδελφός του, το περασμένο Σάββατο στην Αρτεμισία

Οι αρχές αυτές, σε συνεργασία με το Ανακριτικό Γραφείο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμάτας τον έψαχναν στον Ταΰγετο για να τον συλλάβουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αυτόχειρας δεν άφησε σημείωμα, ωστόσο φέρεται να ήταν πικραμένος για το γεγονός ότι έμεινε στη φυλακή. Συγκεκριμένα έλεγε πως καταστράφηκε η ζωή του και έχασε όλα του τα ζώα.

Πηγή: eleftheriaonline.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Κάρολος Παπούλιας στο… Γεντί Κουλέ;

Ανύπαρκτα μέτρα πρόληψης πυρκαγιών στον Πρέβελη – Ζωντανές οι μνήμες από την καταστροφική φωτιά του 2010

Μάλια: Μεθυσμένος Βρετανός έκανε την εκκλησία… american bar! Χόρευε ημίγυμνος την ώρα της Θείας Λειτουργίας

Κιλκίς: Έφερε μέσα σε γυναικείες τσάντες 4 κιλά κοκαϊνης από τη Βραζιλία – Τον στρατολόγησε η ”μαφία της Νιγηρίας” (Φωτό)!

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε