Κυριακή, 28 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Γ. Mπουτάρης: Δεν γίνεται ο Σαξώνης να έκανε μόνος του την υπεξαίρεση

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

“Χείμαρρος” ήταν κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων όπου εκδικάζεται πολύκροτη δίκη για την υπεξαίρεση στα ταμεία του δήμου Θεσσαλονίκης , ο Γιάννης Μπουτάρης.

Ο κ. Μπουτάρης υποστήριξε πως δεν γινόταν ο Σαξώνης να έκανε μόνος του την υπεξαίρεση, προσθέτοντας πως παρέλαβε μια ακαταστασία στα οικονομικά του δήμου αφού όπως είπε δεν γίνονταν ουσιαστικοί έλεγχοι.

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, χαρακτήρισε αδιανόητο, ο Σαξώνης να έχει υπογράψει συμβάσεις με το Δήμο, ως πρόεδρος ομάδας. “Αυτό έπρεπε να το αντιληφθεί ο δήμαρχος όπως έπρεπε να είχε αντιληφθεί ότι υπήρχε έλλειμμα το οποίο αυξανόταν “είπε ο Γιάννης Μπουτάρης κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του .”Δεν είναι δυνατόν να γινόταν τόσα χρόνια αυτή η ιστορία και να μην είχε αντιληφθεί κανένας τίποτα” πρόσθεσε ο κ. Μπουτάρης

Η κατάθεση του Γιάννη Μπουτάρη διακόπηκε καθώς έπρεπε να αναχωρήσει εσπευσμένα για Αθήνα και θα συνεχιστεί μετά το Πάσχα στις 29 Απριλίου.

Αγανακτισμένης δήλωσε με την κατάθεση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, ο συνήγορος του Μιχάλη Λεμούσια, Σωτήρης Καπετανόπουλος τονίζοντας πως ως δήμαρχος πρέπει να τιμάει τη θέση του και να μη λέει τέτοια ψέμματα.

Δείτε τη δήλωση του Σωτήρη Καπετανόπουλου στο βίντεο του Thestival.gr:

Διαβάστε ακόμα:

Θεσσαλονίκη: Μια φωτογραφία από τα μπουζούκια ”άναψε φωτιές” στη δίκη του Παπαγεωργόπουλου – Συνεχείς οι κόντρες στην αίθουσα του εφετείου!

Ελεύθεροι ακόμη δύο σωφρονιστικοί υπάλληλοι για τον θάνατο του Ίλι Καρέλι

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 4 σωφρονιστικοί των φυλακών Νιγρίτας για το θάνατο του Καρέλι – Αρνήθηκαν τις κατηγορίες

Καρέ – καρέ τα τελευταία λεπτά του Καρέλι – Νέο βίντεο σοκ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε