Δευτέρα, 22 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Γαύδος: Συγκλονίζουν οι γονείς του αγνοούμενου Διονύση – Νέες έρευνες για τον εντοπισμό του!

ΦΩΤΟ από flashnews.gr
ΦΩΤΟ από flashnews.gr

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου – Στα Χανιά οι γονείς του, που ήρθαν από την Ιθάκη

Δώδεκα ημέρες από τότε που χάθηκε κάθε ίχνος του 31χρονου Διονύση Καλλίνικου και για τρίτη συνεχόμενη ημέρα, με το πρώτο φως της ημέρας, οι ομάδες διάσωσης ξεκίνησαν τις έρευνες στην Γαύδο. Και χθες μέχρι που νύχτωσε, δεκάδες άτομα ερεύνησαν εξονυχιστικά το νησί και τις παραλιακές του περιοχές, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Στο μεταξύ, στα Χανιά βρίσκονται απο χθες συγγενείς του 31χρονου, απο την Ιθάκη, ο οποίος – σύμφωνα με πληροφορίες – φεύγοντας απο το σπίτι του, είχε πει στους οικείους του ότι σκοπεύει να μείνει μόνιμα στην Γαύδο. Να σημειωθεί πως ο αγνοούμενος Διονύσης, σπούδασε Οικονομικά στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
ΦΩΤΟ από flashnews.gr

Σύμφωνα με γνωστούς του, ήταν ένας χαρούμενος άνθρωπος, που φαινόταν νεώτερος απο την πραγματική ηλικία του, ενώ συμμετείχε και ως εργαζόμενος σε ένα “κλάμπ γέλιου”, στο οποίο ακολουθείται μιας θεραπευτικής μορφής γιόγκα μέσω του γέλιου. Στις 20 Σεπτεμβρίου ήρθε στα Χανιά και πήγε στην Γαύδο. 

Στις 29 Σεπτεμβρίου πήγε με άλλα άτομα εκδρομή στην περιοχή της Τρυπητής, αλλά όταν οι άλλοι έφυγαν, εκείνος έμεινε στην περιοχή. Απο τότε δεν ξανάδωσε σημεία ζωής, ενώ οι άνθρωποι που τον φιλοξενούσαν αρχικά δεν ανησύχησαν, όμως κάποια στιγμή αναζητώντας τον βρήκαν τα ρούχα που φορούσε, το πορτοφόλι και το κινητό του τηλέφωνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Μακεδονία: Σεισμός 4,3 Ρίχτερ ταρακούνησε Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Καβάλα και Δράμα!

Λαμία: Γυναίκα οδηγός πάτησε γκάζι αντί για φρένο και… δείτε το αποτέλεσμα – Φωτό και βίντεο!


Τρίκαλα: Διαλύθηκε γάμος πριν την τελετή – Η νύφη είχε ξαναπαντρευτεί!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε