Πέμπτη, 4 Ιουλ.
23oC Αθήνα

ΙΚΑ: Κάναμε λάθος στην Κάλυμνο – Οι “μαϊμού” τυφλοί είναι λιγότεροι

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Την Παρασκευή ανακοίνωσαν ότι οι 100 δεν ήταν τυφλοί! Σήμερα λένε ότι έκαναν λάθος υπολογισμούς και τελικά οι 28 δεν ήταν τυφλοί! Πόσοι είναι τελικά οι “μαϊμού” τυφλοί στην Κάλυμνο που έπαιρναν επίδομα από το ΙΚΑ;

Συγκεκριμένα, η διοίκηση του ΙΚΑ με σημερινή της ανακοίνωση διορθώνει τα στοιχεία που δημοσιοποίησε την περασμένη Παρασκευή 19/7 σχετικά με τα αποτελέσματα της επανάκρισης επιδοματούχων τυφλότητας, στο εξεταστικό κέντρο Καλύμνου, όπου εξετάστηκαν επιδοματούχοι Καλύμνου, Λέρου, Αστυπάλαιας, Λειψών και Πάτμου.

Σύμφωνα λοιπόν με τη νέα ανακοίνωση «από τη διεξοδική επανεξέταση των στοιχείων προκύπτει ότι στο εξεταστικό κέντρο Καλύμνου, από τους 89 κληθέντες για επανεξέταση, προσήλθαν τελικά 80 εκ των οποίων οι 28, το 35% κρίθηκαν ως μη τυφλοί».

Υπενθυμίζεται ότι στην αρχική ανακοίνωση στις 19/7 είχε αναφερθεί ότι είχαν κληθεί για επανέλεγχο 156 άτομα, ότι εξετάσθηκαν οι 152 εκ των οποίων οι 100, το 65,79%, κρίθηκαν ως μη τυφλοί.

Η διοίκηση του ΙΚΑ, θεωρεί αναγκαία την αποκατάσταση των εσφαλμένων στοιχείων και εκτιμά ότι «η δημοσιοποίησή τους οφείλεται σε λανθασμένους υπολογισμούς των αρμοδίων υπηρεσιών». Προσθέτει δε ότι «έχει κινηθεί διαδικασία διερεύνησης τυχόν πειθαρχικών ευθυνών».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δωδεκάνησα: Το έλα να δεις με τα επιδόματα τυφλότητας – Πρωταθλήτριες στους ”μαϊμού” τυφλούς η Κάλυμνος και η Ρόδος – 109 άτομα έβλεπαν κανονικά!

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Οι τυφλοί δεν είδαν ακόμη το φως στη Χίο! Έρευνα για την καθυστέρηση…έρευνας

Τι ισχυρίζεται ο γιατρός που μοίραζε βεβαιώσεις για τυφλούς “μαϊμού”

Υπ.Υγείας:Πειθαρχική δίωξη για την μη τιμωρία του γιατρού που μοίραζε πιστοποιητικά τυφλότητας

Σκηνές ταινίας στο 409 νοσοκομείο – Πέρασαν χειροπέδες σε γνωστό γιατρό μέσα στους διαδρόμους για φακελάκι!

Πόσοι λέτε ότι ήταν τυφλοί από τους 388 στην Ζάκυνθο;

Προσπάθειες… “κουκουλώματος” για τους μαϊμού τυφλούς στη Ζάκυνθο και τα “φακελάκια” στην Πάτρα – Στην Εισαγγελία Εφετών όλα τα στοιχεία – Έγκλημα

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε