Τρίτη, 23 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Ηλεία: “Δεν μπορούμε να αναπνεύσουμε από τα σκουπίδια”

ΦΩΤΟ - patrisnews.com
ΦΩΤΟ - patrisnews.com

Το αδιέξοδο στο οποίο έχει έρθει ο δήμος Πύργου με το ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων, είναι μια κατάσταση που έχει προκαλέσει την έντονη κατακραυγή από τους πολίτες, που είναι αναγκασμένοι να ζουν με τα σκουπίδια κυριολεκτικά στις πόρτες τους.

Ειδικότερα τις τελευταίες ημέρες το πρόβλημα οξύνεται λόγω της ζέστης, αλλά και των… τρωκτικών που έχουν συγκεντρωθεί στους σωρούς.
ΦΩΤΟ - patrisnews.com
Οι κάτοικοι ζητούν από τον δήμο του Πύργου να φροντίσει έστω για τον ψεκασμό των σκουπιδιών, προκειμένου να περιοριστούν τα προβλήματα υγείας που έχουν ήδη εμφανιστεί.

Σε πολλές περιοχές του δήμου Πύργου, τα σκουπίδια σχηματίζουν ολόκληρα βουνά και οι κάτοικοι κλείνονται στα σπίτια τους για να μην εκτίθενται στα μικρόβια.

Οι κάτοικοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να προστατέψουν τα παιδιά τους και τις ίδιες τους τις ζωές από μολύνσεις που καραδοκούν

Στην οδό Γορτυνίας, το μεσημέρι της Δευτέρας, οι κάτοικοι ξεσηκώθηκαν, διαμαρτυρόμενοι για την κατάσταση που επικρατεί το τελευταίο διάστημα, ενώ παράλληλα κατήγγειλαν πως από την υπηρεσία καθαριότητας του δήμου Πύργου, γίνεται επιλεκτική αποκομιδή των απορριμμάτων.
ΦΩΤΟ - patrisnews.com
Μάλιστα, στην συγκεκριμένη γειτονιά, τα μικρά παιδιά κινδυνεύουν από ασθένειες και ήδη κάποια έχουν αρρωστήσει, ενώ και οι μεγαλύτεροι σε ηλικία άνθρωποι δεν μπορούν να αντέξουν τη δυσωσμία που εκλύεται από τους σωρούς των απορριμμάτων, με τους περισσότερους να χρησιμοποιούν συσκευές οξυγόνου, για να μπορούν να αναπνεύσουν.

Πηγή: patrisnews.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κόρινθος: Μάταια προσπαθούσαν να σώσουν ένα τραυματισμένο δελφινάκι – Βίντεο και φωτό

Αίμα στην άσφαλτο του Ρεθύμνου – Νεκρός 37χρονος τα ξημερώματα σε τροχαίο

Ηράκλειο: Καμένη γη ο Προφήτης Ηλίας μετά τη μεγάλη πυρκαγιά – Στις αυλές των σπιτιών έφτασαν οι φλόγες στο Κοκκίνη Χάνι

Φίδια κατέκλυσαν την Ελευθερίου Βενιζέλου στην Πάτρα!

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε