Πέμπτη, 25 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Ιωάννινα: Ηλικιωμένος αυτοκτόνησε πέφτοντας σε αρδευτικό κανάλι

Ιωάννινα: Ηλικιωμένος αυτοκτόνησε πέφτοντας σε αρδευτικό κανάλι

Συγκλονισμένο το χωριό Καρυές Ιωαννινών από την αυτοκτονία ένός 79χρονου άνδρα. Ο αυτόχειρας έβαλε τέλος στη ζωή του πέφτοντας σε αρδευτικό κανάλι, ενώ άφησε σημείωμα στη σύζυγό του.

Ηταν μετά τις 11.00 σήμερα το πρωί, όταν ένας βοσκός που βρισκόταν λίγο έξω απο το χωριό Ασφάκα Ιωαννίνων είδε σε ένα αρδευτικό κανάλι  πεσμένο έναν άνδρα.

Πανικόβλητος ειδοποίησε την αστυνομία για το συμβάν. Στο σημείο κατέφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, περιπολικό της αστυνομίας και όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που διαπίστωσαν πως ο άνδρας ήταν νεκρός.

Σύμφωνα με το epirus-tv-news, πρόκειται για έναν ηλικιωμένο άνδρα 79 ετών απο τις Καρυές Ιωαννίνων, ο οποίος αφού πρώτα άφησε το μπουφάν, την γκλίτσα του και το καπέλο του σε ένα γεφυράκι που υπάρχει στο σημείο, επέλεξε να δώσει τραγικό τέλος στη ζωή του πέφτοντας στο αρδευτικό κανάλι…

Το πρωί πριν φύγει απο το σπίτι του, είχε αφήσει ένα σημείωμα στη γυναίκα του , η οποία ανυποψίαστη είχε πάει στην εκκλησία .Οταν γύρισε και είδε το σημείωμα με το οποίο την ενημέρωνε ότι επρόκειτο να βάλει τέλος στη ζωή του, άρχισε να τον αναζητά ..

Διαβάστε επίσης:

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του NewsIt

Χτύπησαν και λήστεψαν 88χρονη στη Λαμία

Πάτρα: Πήγαν με την νεκροφόρα και το νεκρό για… τσίπουρα!

“Στάχτη” έγινε νεοκλασικό στον Πύργο!

Καβάλα: Αστυνομικοί μπούκαραν σε τουαλέτες σχολείων – Έψαχναν για… καπνιστές!

Μεσολόγγι: Διέρρηξαν το ΚΨΜ του στρατοπέδου

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε