Τετάρτη, 3 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Ξάνθη: Τρόμος για γυναίκα σε νεκροταφείο – Την κλείδωσαν μέσα και έφυγαν!

ΦΩΤΟ από xanthipress.gr
ΦΩΤΟ από xanthipress.gr

Πρωτοφανές περιστατικό στο νεκροταφείο της Ξανθης με θύμα μια γυναίκα που πολύ δύσκολα θα ξεχάσει τα όσα έζησε…

Τρομοκρατημένη έφυγε από τα νεκροταφεία της Ξάνθης, μια 78χρονη πριν από λίγες μέρες. Η άτυχη γυναίκα είχε πάει να επισκεφθεί τον τάφο του άνδρα της, παραμονή του Αγίου Νικολάου. Στις 17.00 το απόγευμα και ενώ είχε ξεκινήσει να σκοτεινιάζει, επιχείρησε να φύγει αλλά διαπίστωσε ότι την είχαν κλειδώσει μέσα και όλοι οι υπεύθυνοι είχαν εξαφανιστεί !

Σύμφωνα με το xanthipress.gr, εντρομη καθώς το φως άρχισε να πέφτει, η ηλικιωμένη έψαξε για κάποια διέξοδο αλλά  όλες ήταν κλειστές. Αναγκάστηκε να πάει στα κάγκελα που «βλέπουν» στην Εθνική οδό Ξάνθης-Κομοτηνής, προκειμένου να φωνάξει σε βοήθεια αλλά χωρίς αποτέλεσμα γιατί κανείς δεν την έβλεπε.

Τελικά ένας τσιγγάνος από τη γύρω περιοχή αντιλήφθηκε τη γυναίκα και έτρεξε να την βοηθήσει. Βγήκε στην Εθνική οδό για να σταματήσει κάποιο από τα αμάξια που διέσχιζαν την Εθνική Οδό. Στο κάλεσμά του ανταποκρίθηκε ένα ταξί, ο οδηγός του οποίου μετέφερε τρεις κοπέλες στην πόλη.

Ο οδηγός κατέβηκε και σε συνεργασία με τον άλλο συμπολίτη του, κατάφεραν με μεγάλη δυσκολία να περάσουν την ηλικιωμένη πάνω από τα κάγκελα του νεκροταφείου! Εξοργισμένος ο οδηγός του ταξί υποσχέθηκε ότι θα καταγγείλει το γεγονός στην Αστυνομία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Μακεδονία: Παγετός και κλειστοί δρόμοι – Δείτε που υπάρχουν προβλήματα…

Αχαϊα: Επιχειρηματίας βρέθηκε ”τσιμεντωμένος” στο τζακούζι μεζονέτας – Η δίκη που ζωντανεύει εφιάλτες!

Πάτρα: Οι αστυνομικοί που έσωσαν τη μικρή Χριστίνα – Το μωρό κινδύνεψε να πνιγεί την ώρα που έτρωγε!

Χανιά: Η γυναίκα οδηγός του ταξί έκανε το λάθος να σηκώσει το τηλέφωνο και να αφαιρεθεί…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε