Τρίτη, 23 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Καρδίτσα: Έπιασαν τον έναν από τους ληστές της ηλικιωμένης! Είναι 17 ετών!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η ληστεία είχε γίνει προχθές, στους Σοφάδες Καρδίτσας. Ταυτοποιήθηκαν και τα στοιχεία του δεύτερου δράστη, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία. Εκείνος, είναι 16 ετών!

Τον 17χρονο, τον έπιασαν χθες το μεσημέρι στους Σοφάδες Καρδίτσας και όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, είναι ο ένας από τους δράστες της προχθεσινής ληστείας στους Σοφάδες Καρδίτσας. Τόσο εκείνος, όσο και ο επίσης ανήλικος συνεργός του, είναι Έλληνες.

Προχθές τα δύο άτομα φέρονται να χτύπησαν την εξωτερική πόρτα του σπιτιού της 80χρονης και όταν η ηλικιωμένη τους άνοιξε, οι ανήλικοι φέρονται να την έσπρωξαν, με αποτέλεσμα να πέσει στο πάτωμα και να τραυματιστεί ελαφρά στο κεφάλι. Στη συνέχεια, έφυγαν από το σπίτι, αφού προηγουμένως έκλεψαν από το σαλόνι μία τηλεόραση!

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί, οι οποίοι μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, κατάφεραν χθες να εντοπίσουν τον 17χρονο και να τον συλλάβουν.
Από την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι ο συλληφθείς είχε διαφύγει από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Βόλου, όπου κρατούνταν, για διακεκριμένες κλοπές.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σοφάδων.

Διαβάστε ακόμα:

Οικογενειακή τραγωδία στην Ξάνθη! Σκότωσε τη μάνα του και μετά παραδόθηκε! BINTEO

Θεσσαλονίκη: Ένοχος για τοκογλυφία και εκβίαση ο 60χρονος επιχειρηματίας στην πολύκροτη δίκη!

Ναύπακτος: Οικογενειακή τραγωδία – Ο κουνιάδος σκότωσε τον γαμπρό του!

Ηράκλειο: Άφησε σημείωμα στους συγγενείς του και αυτοκτόνησε!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε