Τετάρτη, 24 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Κατάληψη του ΟΑΕΕ σε Λαμία και Πύργο – Διαμαρτυρία και στο Ναύπλιο – ΦΩΤΟ

ΦΩΤΟ από το LamiaStar
ΦΩΤΟ από το LamiaStar

Σε κατάληψη των γραφείων του ΟΑΕΕ στην Λαμία προχώρησαν οι ασφαλισμένοι του Οργανισμού, διεκδικώντας την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος.

Όπως διαβάζουμε στο LamiaStar, οι έμποροι, οι επαγγελματίες και οι βιοτέχνες, λένε ότι η κατάσταση είναι τραγική και πλέον τίθεται θέμα επιβίωσης. Απαιτούν την αλλαγή της πολιτικής της κυβέρνησης.

ΦΩΤΟ από το LamiaStar

ΦΩΤΟ από το LamiaStar

ΦΩΤΟ από το LamiaStar

Σε κατάληψη προχώρησαν μέλη της ΓΣΕΒΕΕ και στα γραφεία του ΟΑΕΕ Πύργου. Όπως διαβάζουμε στο iliaoikonomia, μέλη της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Νομου Ηλείας
προχώρησαν σε κατάληψη με σκοπό την επίδοση υπομνήματος στον Διευθυντή του ΟΑΕΕ Πύργου. Στην είσοδο του ΟΑΕΕ τοποθετήθηκαν αφίσες διαμαρτυρίας.

ΦΩΤΟ από iliaoikonomia

Όμως και η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Eμπόρων Αργολίδας έκανε το πρωί, συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία του ΟΑΕΕ στο Ναύπλιο.
Η ΟΕΒΕ, στο πλαίσιο της πανελλαδικής κινητοποίηση του κλάδου, διεκδικεί, μεταξύ άλλων, ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για τη βιωσιμότητα του οργανισμού, αποδέσμευση της θεώρησης βιβλιαρίων υγείας από την ασφαλιστική ενημερότητα, αποποινικοποίηση των οφειλών του ΟΑΕΕ και πάγωμα των παλαιών οφειλών, τουλάχιστον μέχρι το τέλος του 2014.

Αντιπροσωπεία των διαμαρτυρόμενων επέδωσε ψήφισμα με τα αιτήματα, στη διευθύντρια της υπηρεσίας,
ενώ με δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΟΕΒΕ Αργολίδας, Παναγιώτης Μακρής, είπε ότι, “επιβάλλεται αλληλεγγύη σε όλες τις διεκδικήσεις μας προκειμένου να αντισταθούμε στην βίαιη υποβάθμιση των ασφαλιστικών και συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων μας”.

Διαβάστε ακόμα:

Ηράκλειο: Ιρακινός προσπάθησε να βιάσει νεαρή από την Ολλανδία!

Θεσσαλονίκη: Τον πυρπόλησε στη μέση του δρόμου – Το θύμα χαροπαλεύει σε νοσοκομείο!


Ρέθυμνο: Αυτοί είναι οι περιβόητοι ”ροζ πάνθηρες” – Δείτε φωτογραφίες τους!


Ευρυτανία: Πήγε για τσάι και σκοτώθηκε μπροστά στη γυναίκα του!

Ναυπακτία: Βρήκαν σε χωράφι αλεξίσφαιρα και όπλα αστυνομικών που χτυπήθηκαν από τους Αλβανούς δραπέτες!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε