Πέμπτη, 4 Ιουλ.
26oC Αθήνα

Κρήτη: Καφές και φαγητό εν πλω – Το ”παλάτι” που αλλάζει τα δεδομένα της διασκέδασης!

ΦΩΤΟ από cretalive.gr
ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Ένα πλωτό “παλάτι” πρόκειται να δέσει την επόμενη εβδομάδα στο λιμάνι του Ηρακλείου, φέρνοντας τα πάνω κάτω στον τομέα της διασκέδασης στην πόλη…

Κι αυτό γιατί η πρωτοτυπία του εν λόγω πλοίου έγκειται στο ότι εν πλω θα μπορεί κανείς να απολαύσει τον καφέ, το ποτό ή το φαγητό του, σε κάποιο από τα εστιατόρια ή τις καφετέριες που έχει.

Το πλοίο μπορεί να φιλοξενήσει πάνω από 500 άτομα

Το εν λόγω πλοίο συστήνεται ως “Fun” και υπόσχεται … τί άλλο; Διασκέδαση! Σε αντίθεση με άλλες πόλεις, όπως ο Βόλος και το Ρέθυμνο που αντέδρασαν στη φιλοξενία του πλοίου, το Ηράκλειο υποδέχεται το “Fun”, έχοντας ήδη εξασφαλίσει τις απαραίτητες άδειες από τον ΟΛΗ, την Αρχαιολογία και το Λιμεναρχείο, ενώ εκκρεμούν ακόμη προς επίλυση κάποια τεχνικά ζητήματα (π.χ. ηλεκτροδότηση).

Το μήκους 32 μέτρων πλοίου μπορεί να φιλοξενήσει πάνω από 500 άτομα, γεγονός που αναμένεται να φέρει αλλαγές στον τομέα της διασκέδασης του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, οι τρεις συνιδιοκτήτες δε σταματούν εδώ, καθώς σχεδιάζουν ήδη το επόμενο βήμα τους … πάλι πλωτό, αυτή τη φορά στον τομέα της άθλησης, και σε άλλη περιοχή του νομού Ηρακλείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Εύβοια: Μεγάλη φωτιά στην Οκτωνιά – Οι κάτοικοι ξύπνησαν από τις καμπάνες! (Φωτό)


Αχαϊα: Βρέθηκε το κλεμμένο σκάφος του Λιάγκα – Τι φοβήθηκαν οι δράστες…

Αχαϊα: Πόσα χρήματα λέτε να ζήτησαν από ζευγάρι για δύο ξαπλώστρες και μία ομπρέλα;

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε