Κυριακή, 21 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Κρήτη: ”Με σκέπασαν με κουβέρτα και άρχισαν να με μαχαιρώνουν”!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Σκηνές από κινηματογραφική ταινία στις φυλακές Αλικαρνασσού – Ένας κρατούμενος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο τραυματισμένος – ”Με σκέπασαν με μία κουβέρτα και με απήγαγαν” είπε στους αστυνομικούς…

Στο νοσοκομείο κατέληξε κρατούμενος των φυλακών Αλικαρνασσού που δέχτηκε χθες το μεσημέρι (26-12-2013) επίθεση από συγκρατούμενούς του. Ο κρατούμενος – Σύριος στην καταγωγή – δέχτηκε επίθεση με ένα αιχμηρό αντικείμενο με τους λόγους του επεισοδίου να μην έχουν γίνει γνωστοί.

Ο νεαρός αλλοδαπός κρατούμενος… απήχθη ενώ βρισκόταν σε εξωτερικό χώρο της φυλακής χθες το μεσημέρι. Σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής εφημερίδας «Πατρίς», οι δράστες πήγαν πίσω από την πλάτη του, του κάλυψαν το πρόσωπο με μία κουβέρτα για να μην βλέπει αλλά και να μην μπορεί να καλέσει σε βοήθεια και τον έσυραν μέσα σε ένα κελί.

Εκεί κάποια άτομα, τον αριθμό των οποίων δεν μπορεί να περιγράψει, τον μαχαίρωσαν. Ο ίδιος φέρεται να είπε σε σωφρονιστικούς υπαλλήλουςαλλά και στους αστυνομικούς ότι τον χτύπησαν έξι με εφτά τα οποία του κάρφωσαν αιχμηρά αντικείμενα στο σώμα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Βόλος: Θάνατος στο γιορτινό τραπέζι – Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας για πασίγνωστο τραπεζικό υπάλληλο!

Ηλεία: Η τελευταία πράξη του δράματος – Το τελευταίο αντίο στον 18χρονο Κώστα που ”έφυγε” πρόωρα!

Θεσπρωτία: Μετά τη ληστεία, τους ξεγύμνωσαν και άρχισαν να πυροβολούν!

Ηλεία: ”Μαύρα” Χριστούγεννα για οικογένεια ναυτικού – Πέθανε στο πλοίο που εργαζόταν!

Πάτρα: Το… λάδι που αγόρασε δεν έκανε για φαγητό – Απάτη με βάση τη χημεία!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε