Σάββατο, 6 Ιουλ.
25oC Αθήνα

Κρήτη: Τα γεγονότα στην Κριμαία φέρνουν προβλήματα και πονοκεφάλους…

ΦΩΤΟ από cretalive.gr
ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Ξενοδόχοι και ταξιδιωτικοί πράκτορες μιλούν για πτώση στις κρατήσεις τις τελευταίες μέρες, πάνω από 60%…

Όλοι φέτος μιλούν για χρονιά ρεκόρ στον τουρισμό της Κρήτης και όχι μόνο. Η περιοχή είναι από τις πιο ασφαλείς σε αυτή τη γωνιά του πλανήτη, είναι από τις πλέον όμορφες και οι κρατήσεις είχαν εκτοξευθεί! Παραδοσιακές αγορές όπως η Γερμανία επανακάμπτουν, ενώ οι ‘νέες’ τουριστικά αγορές όπως η Ρωσία και η Ουκρανία έχουν δημιουργήσει ελπίδες για το απόλυτο overbooking στην Κρήτη.

Και…ξαφνικά έρχεται η μπόρα. Που δεν περίμενε κανένας αφού ειδικά για την Ουκρανία όλοι έλεγαν ότι είναι η…νέα Γερμανία με την ανάπτυξη που έχει. Ήδη οι πράκτορες μιλούν για πτώση πάνω από 60% στην Ουκρανία και φοβούνται τα χειρότερα για τη Ρωσία καθώς πλέον το ρούβλι δέχεται τεράστιες πιέσεις.

“Όσα χρόνια ασχολούμαι με τον τουρισμό δεν το θυμάμαι αυτό το πράγμα. Σχεδόν από τον Φεβρουάριο να έχουμε κλείσει το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν” είπε στο cretalive.gr, γνωστή ξενοδόχος που τωρα…δεν κρύβει το φόβο της για τα όσα γίνονται στην περιοχή της Ουκρανίας.

“Θα είμαστε πραγματικά άτυχοι εάν συμβεί το χειρότερο. Το περιμέναμε πως και πως το φετινό για να ανασάνουμε. Τώρα φοβομαστε ειδικά περισσότερο ένα παγκόσμιο άσχημο κλίμα, μια αναταραχή και φυσικά κατάρρευση της Ρωσίας” λέει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Αχαϊα: Ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία – Σκοτώθηκε σε τροχαίο και ο αδερφός της τροχονόμου που ξεψύχησε στην Κηφισίας ενώ ρύθμιζε την κυκλοφορία!


Βοιωτία: Θάνατος σε εκκλησία – Έπεσε νεκρή μπροστά στους συγγενείς της!


Λάρισα: Σκοτώθηκε μητέρα ανήλικου παιδιού – Έπεσε στο κενό από τον 4ο όροφο της πολυκατοικίας που έμενε!

Ρόδος: Η αριστούχος φοιτήτρια που κατέκτησε την πρωτιά στην Οδοντιατρική!

Ηλεία: Ένας απίστευτος… Παναθηναϊκός πανηγυρισμός που κάνει θραύση στο facebook – Δείτε το βίντεο!


Αχαϊα: Πόσο χρήματα φαντάζεστε ότι ζήτησε κατάστημα για τρεις μπύρες σε ποτήρι;

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε