Παρασκευή, 5 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Μόλις είχε αποφυλακιστεί ο ένας από τους δράστες της ανθρωποκτονίας στην Αλεξανδρούπολη

Το πιστόλι κρότου - αερίου που βρήκαν οι αστυνομικοί - ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.
Το πιστόλι κρότου - αερίου που βρήκαν οι αστυνομικοί - ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

Ο λόγος για τον 43χρονο ομογενή από τη Γεωργία, που συνελήφθη από τις αστυνομικές Αρχές και φέρεται να είναι ένας από τους δράστες της ανθρωποκτονίας του 63χρονου στις 28 Απριλίου, στη Νέα Χιλή Αλεξανδρούπολης, που έγινε με κίνητρο τη ληστεία.

Μετά το έγκλημα, οι αστυνομικοί “χτένιζαν” την περιοχή και δεν άργησαν να βρουν, στη Νέα Χιλή, τη μοτοσικλέτα, που χρησιμοποίησαν οι δράστες για τη διαφυγή τους . Επίσης, σε κοντινή απόσταση από το δίκυκλο, βρέθηκαν κρυμμένα, σε δύο διαφορετικά σημεία, ο χαρτοφύλακας του 63χρονου επιχειρηματία, πιστόλι κρότου – αερίου, δυο κουκούλες τύπου full face, σάκος καθώς και ρουχισμός, είδη τα οποία και κατασχέθηκαν.
Επιπλέον, στο χώρο του εγκλήματος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις κάλυκες και δύο φυσίγγια των 9 mm.

Κατά την εξέλιξη των ερευνών, το μεσημέρι της ίδιας ημέρας εντοπίσθηκε κρυμμένος σε θαμνώδη περιοχή της Νέας Χιλής, ο 43χρονος, ο οποίος και συνελήφθη, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ολόκληρο το χρηματικό ποσό που είχαν αφαιρέσει από τον 63χρονο επιχειρηματία, ύψους 10.100 ευρώ.

ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο 43χρονος έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για διακεκριμένες κλοπές, αδίκημα για το οποίο είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης και αποφυλακίσθηκε την 11-4-2014. Μόλις λίγες ημέρες, πριν από το έγκλημα δηλαδή…

Ο συλληφθείς στς 29-4-2014 οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης και παραπέμφθηκε στον Ανακριτή, όπου και οδηγήθηκε σήμερα. Την προανάκριση κάνει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται με αμείωτη ένταση για την ταυτοποίηση, τον εντοπισμό και τη σύλληψη του συνεργού του.

Διαβάστε ακόμα:

Συνελήφθη αρχιφύλακας που… ζήτησε “φακελάκι” για να σβήσει κλήση!

Ηράκλειο: Τον καταπλάκωσε το τρακτέρ που οδηγούσε!

Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα στα δικαστήρια της Ξάνθης

Αχαϊα: Περαστικός έπεσε πάνω στο πτώμα του Παναγιώτη Ρήγα – Τι έγραφε στο τελευταίο του σημείωμα…

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε