Κυριακή, 20 Οκτ.
17oC Αθήνα

Μύκονος: Άγνωστες αλήθειες για τη βύθιση θαλαμηγού στην Ψαρρού – Βίντεο ντοκουμέντο!

ΦΩΤΟ από mykonoslivetv
ΦΩΤΟ από mykonoslivetv

Άφωνοι οι ντόπιοι και οι τουρίστες που έβλεπαν το σκάφος να βυθίζεται αναμέσα στην Ψαρρού και τον Πλατύ Γιαλό – Τι είπαν οι 4 τουρίστες που βρίσκονταν μέσα…

Θαλαμηγός με τέσσερις επιβάτες, προσάραξε τα ξημερώματα στα νότια της Μυκόνου, με αποτέλεσμα το σκάφος στη συνέχεια να βυθιστεί. Οι τέσσερις τουρίστες που βρίσκονταν μέσα στη θαλαμηγό «Aloha», είναι καλά στην υγεία τους. Επιβιβάστηκαν σε βοηθητικό σκάφος και οδηγήθηκαν με τη βοήθεια πλωτού του Λιμενικού στο λιμάνι της Μυκόνου.

Όπως είπαν διαπίστωσαν πως η υπερπολυτελής θαλαμηγός άρχισε μυστηριωδώς να βάζει νερά και αμέσως ειδοποίησαν το λιμενικό. Δεν τραυματίστηκε κανείς επειδή από την πρώτη στιγμή, πήραν την απόφαση να την εγκαταλείψουν.

Όπως είπαν την ώρα εκείνη δύο από τα άτομα κοιμόντουσαν στην καμπίνα τους και οι άλλοι δύο έτρεξαν να τους ειδοποιήσουν για να φύγουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Στην περιοχή επικράτησε αναστάτωση, με τους αυτόπτες μάρτυρες να απαθανατίζουν τις εικόνες με τα κινητά τους τηλέφωνα. Στα πλάνα βλέπουμε τη θαλαμηγό να βυθίζεται και αρχικά κάποιους να πλησιάζουν το σημείο με βάρκες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι σε εξέλιξη διαβουλεύσεις με την εταιρεία της θαλαμηγού για την ανέλκυσή της, ενώ από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση. Οι λιμενικές αρχές επίσης είναι σε ετοιμότητα προκειμένου εάν χρειασθεί να χρησιμοποιηθούν μέσα απορρύπανσης.

Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει το Λιμεναρχείο Μυκόνου, ενώ περιπολικό σκάφος της οικείας Λιμενικής Αρχής παραμένει στο σημείο που βρίσκεται η θαλαμηγός για τον έλεγχο της κατάστασης.

Πηγή βίντεο: mykonoslivetv

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε