Παρασκευή, 26 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Μύκονος: Οι διακοπές και οι πολυπόθητες προβλέψεις του Ζοσέ Μουρίνιο για το μουντιάλ – Πόλος έλξης ο ”special one” (Φωτό)!

sportcyclades.gr
sportcyclades.gr

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα παρακολουθήσει τον αγώνα της εθνικής μας από τη Μύκονο και όλοι προσπαθούν να μιλήσουν μαζί του για μία πρόβλεψη…

Στο νησί της Μυκόνου έφτασε ο προπονητής της Τσέλσι, Ζοζέ Μουρίνιο για τις καλοκαιρινές του διακοπές. Ο Πορτογάλος αφού έστειλε για διακοπές τους παίκτες της ομάδας του, πήρε τη σύζυγό και τα παιδιά του για να περάσουν οικογενειακά τις διακοπές τους στο όμορφο νησί των Κυκλάδων.

Ο Μουρίνιο θα παρακολουθήσει τον αγώνα της Εθνικής μας την Κυριακή από «το νησί των Ανέμων». Σημειώνεται μάλιστα πως στις προβλέψεις του για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας είχε προβλέψει ότι η χώρα μας θα προκριθεί από τον τρίτο όμιλο.
sportcyclades.gr

Μικροί και μεγάλοι προσπαθούν να πάρουν ένα προγνωστικό από τον special one, για το μεγάλο αγώνα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με τον ίδιο ωστόσο να το αποφεύγει με ευγενικό τρόπο και να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα του νησιού

Όπως λέει πάντως σε όσους τον πλησιάζουν θα συντονιστεί αύριο το βράδυ με την ελληνική τηλεόραση και θα παρακολουθήσει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την αναμέτρηση. Όσο για το ποια ομάδα θα υποστηρίξει; Όπως καταλαβαίνετε δεν θα μπορούσε παρά να πει Ελλάδα!

Πηγή: mykonospress.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Φθιώτιδα: Ακρωτηριάστηκε και πέθανε από αιμορραγία – Τραγωδία στην εθνική οδό με πατέρα οδηγό νταλίκας (Φωτό)!

Εύβοια: Ο νεκρός άνοιξε τα μάτια του – Δάκρυα χαράς μετά τον σπαραγμό της γυναίκας του σε παραλία!

Αγρίνιο: Η περιπέτεια που βγάζει εκτός προγράμματος τον Γιάννη Πλούταρχο – Στο νοσοκομείο συνεργάτης του από δάγκωμα σκορπιού (Φωτό)!

Τρίκαλα: Το απίστευτο κόλπο διάσημου ταχυδακτυλουργού σε πισίνα – Δείτε το βίντεο που άφησε άφωνους τους πάντες!

Ξάνθη: Τα 10 δραματικά δευτερόλεπτα που δεν θα ξεχάσει ποτέ – Θα γινόταν πλουσιότερος κατά 1.500.000€!

Μυτιλήνη: Σήκωσε τα δίχτυα του και είδε αυτό το ψάρι – Τα έχασε όταν έμαθε σε τι περιπέτειες θα μπορούσε να μπει (Φωτό)!

Φθιώτιδα: Πού φαντάζεστε ότι βρίσκεται αυτή η κολόνα της ΔΕΗ; – Δείτε τη φωτογραφία που κάνει θραύση στα social media!

Τρίκαλα: Θέμα συζήτησης ο γάμος επιχειρηματία με την αγαπημένη του – Φωτό!

Κρήτη: Το εκπληκτικό ντοκιμαντέρ του BBC για το Μινωικό πολιτισμό – Δείτε στο βίντεο πως ήταν τότε η ζωή!

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit


Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε