Δευτέρα, 26 Αυγ.
30oC Αθήνα

Μυρίζει θάνατο το Αιγαίο! Άλλοι τρεις νεκροί στη Σάμο – Τα δύο είναι παιδάκια…

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS

Aπό το πρωί στη Σάμο τα σωστικά συνεργεία μαζεύουν συνεχώς άψυχα σώματα, από τα τρία ναυάγια που έγιναν στο Αγαθονήσι, στον Άγιο Κωνσταντίνο και το Ποσειδώνιο της Σάμου! Πριν από λίγο ανέβηκε ο αριθμός των θυμάτων από τα ναυάγια αφού εντοπίστηκαν άλλα τρία πτώματα στο Αγαθονήσι, ανεβάζοντας σήμερα τον αριθμό στους 7 νεκρούς!

Πρόκειται για μία ηλικιωμένη γυναίκα και δυο μικρά παιδιά, ένα αγοράκι 5 χρόνων και ένα κοριτσάκι 2 ετών! Αναζητείται και ένας νεαρός άνδρας, ενώ το πρωί διασώθηκε άλλο ένα μικρό παιδί από το πλήρωμα σκάφους του Λιμενικού της Σάμου, που κατάφεραν και το επανέφεραν στη ζωή με τεχνητές αναπνοές.

Το απόγευμα στο ναυάγιο του Ποσειδωνίου είχαμε άλλους 3 νεκρούς, ενός νεαρού άνδρα 22 περίπου ετών και και 2 μικρών παιδιών ηλικίας περίπου 1 έτους! Το πρωί στο ναυάγιο του Αγίου Κωνσταντίνου στη Σάμο ανασύρθηκε νεκρό ένα (1) κοριτσάκι πέντε μόλις ετών ενώ αναζητούνται άλλοι 2 ενήλικες!

 Οι τούρκοι δουλέμποροι παρ’όλες τις πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες που υπάρχουν με ανέμους που φτάνουν τα 8 μποφώρ δεν διστάζουν για το εύκολο κέρδος να στείλουν στο θανατο ολόκληρες οικογένειες.

Πηγή: i-samos

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε