Τετάρτη, 24 Ιουλ.
30oC Αθήνα

“Νταής” παππούς πυροβόλησε 14χρονο! Ενοχλήθηκε από το παιδικό παιχνίδι και τις φωνές

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο 74χρονος που πυροβόλησε και τραυμάτισε με καραμπίνα ένα 14χρονο αγόρι στο Αίγιο, επειδή ενοχλήθηκε από τις φωνές των παιδιών που έπαιζαν κοντά στο σπίτι του. Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται ο τραυματίας στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο Πάτρας. 

Ήταν λίγο πριν τις 6.00 χθες το απόγευμα και η συνοικία της Καλλιθέας κοντά στο Δημοτικό γήπεδο του Αιγίου είχε γεμίσει από τα παιδικά γέλια και τις φωνές μια παρέας εφήβων.

Το παιδικό παιχνίδι κατέληξε στον τραυματισμό του 14χρονου

Ξάφνου όλοι στη γειτονιά πάγωσαν. Ενας 74χρονος κάτοικος βγήκε απο το σπίτι του μαινόμενος και έκανε παρατήρηση στα παιδιά. Τους ζήτησε να σταματήσουν να φωνάζουν και να τον ενοχλούν. Οταν εκείνα δεν “υπάκουσαν” ο ηλικιωμένος άνδρας που ζει μόνος του, μπήκε στο σπίτι, πήρε την καραμπίνα του και πυροβόλησε.

Η σφαίρα χτύπησε ένα 14χρονο αγόρι στο δεξιό μηρό το οποίο αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αιγίου και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες μεταφέρθηκε στο “Καραμανδάνειο” Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Τι υποστήριξε ο “νταής” παππούς στους αστυνομικούς

Ο 74χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο τμήμα Ασφαλείας του Αιγίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit υποστήριξε στους αστυνομικούς πως τα παιδιά του πετούσαν πέτρες, λεμόνια, πορτοκάλια και άλλα αντικείμενα στο σπίτι του για να τον πειράξουν και πως αυτό δεν ήταν η πρώτη φορά που γινόταν.

Είπε οτι σκοπός του δεν ήταν να τραυματίσει κάποιο παιδί αλλά πως πήρε την καραμπίνα του, την οποία κατέχει νόμιμα και πυροβολησε στον αέρα για εκφοβισμό. Ωστόσο η σφαίρα βρηκε σε κάποιον τοίχο και εξοστρακίστηκε.

Σήμερα ο “νταής” παππούς οδηγείται στον Εισαγγέλεα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ – ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αίγιο: 14χρονος τραυματίστηκε από πυροβολισμό ηλικιωμένου! Ο 74χρονος ήταν ενοχλημένος από τις φωνές των παιδιών!

Πατέρας 8χρονου: Μετά τα χαστούκια δεν τον κάνουν παρέα γιατί φοβούνται

Σε αργία ο δάσκαλος που έβαλε τους μαθητές του να χαστουκίσουν έναν 8χρονο – Πήρε αναβολή για να δικαστεί την Παρασκευή

Ποιος είναι ο “κέρβερος” δάσκαλος που ανάγκασε μαθητές να χαστουκίσουν 8χρονο συμμαθητή τους

Αίμα σε γειτονιά της Θεσσαλονίκης! Άντρας τυφλωμένος από τη ζήλια σήκωσε την καραμπίνα και σκότωσε πατέρα και γιο 

 

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε