Τοπικά Νέα

Ομοφυλόφιλα ζευγάρια κάνουν έφεση για την ακύρωση του γάμου τους στην Τήλο!

Από το πολιτικό Εφετείο Δωδεκανήσου εξετάστηκαν σήμερα οι δύο εφέσεις που ασκήθηκαν για την ακύρωση των γάμων τους πριν από τρία χρόνια.

Η έφεση στρέφεται κατά του εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου και κατά των αποφάσεων του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ρόδου, τις οποίες και ζητούν από το αρμόδιο δικαστήριο να πάψουν να ισχύουν καθώς με βάση αυτές, οι γάμοι κηρύχθηκαν ανύπαρκτοι και ανυπόστατοι.

Ταυτόχρονα τα δύο ζευγάρια ζητούν να απορριφθεί στο σύνολο της η από 24 Ιουνίου 2008, αγωγή του Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ρόδου Γεωργίου Οικονόμου. Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται να εκδοθεί εντός 8μηνου, όπως ορίζει ο νόμος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα