Τετάρτη, 24 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια με τον υφυπουργό! ΒΙΝΤΕΟ

ΦΩΤΟ από το inkefalonia
ΦΩΤΟ από το inkefalonia

Ο λόγος για τον υφυπουργό εργασίας Βασίλη Κεγκέρογλου και τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Κεφαλονιάς και Ιθάκης Γιώργο Γαβρίλη.

Η παρέμβαση του προέδρου του Εργατικού Κέντρου, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που έδινε εκείνη τη στιγμή ο υποδιοικητής του ΙΚΑ ΙΚΑ-ΕΤΑΜ κ. Δ. Πατσούρης, άναψε τα “αίματα” και τα πράγματα προς στιγμήν πήγαν να… ξεφύγουν.

Σύμφωνα με το inKefalonia, ο κύριος Γαβρίλης παρενέβη και απευθυνόμενος στον κ. Κεγκέρογλου είπε:
“θέλω να καταγγείλω σαν εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς και Ιθάκης τη στάση του Υπουργείου Εργασίας όταν αρνήθηκε επίμονα να συνεννοηθεί με εκπρόσωπο του Εργατικού Κέντρου και του ΠΑΜΕ και με θράσος άφησε μήνυμα στη γραμματέα ότι όλα τα μέτρα στην Κεφαλονιά η κυβέρνηση τα προωθεί και επιλύονται”.

Ο Βασίλης Κεγκέρογλου αμφισβήτησε αυτά που είπε ο κύριος Γαβρίλης, καταγγέλλοντάς τον “ως ψεύτη και συκοφάντη”. Απαντώντας ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου κατηγόρησε τον Υφυπουργό Εργασίας για τραμπουκισμό.

Οι τόνοι ανέβηκαν πολύ Μάλιστα οι δύο άνδρες ήρθαν σε… επικίνδυνο σε τετ – α τετ!
Τελικά η ένταση κάπως… εκτονώθηκε όταν κ. Γαβρίλης τόνισε πως εννοούσε τη γραμματέα του Υπουργού Εργασίας κ. Βρούτση και όχι αυτή του κ. Κεγκέρογλου.

Διαβάστε ακόμα:

Πάτρα: Αστυνομικοί και διαμαρτυρόμενοι στο ΙΚΑ του Αγίου Αλεξίου

Αντιδρούν στην αύξηση των διοδίων οι πολίτες του δήμου Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων

Πορεία διαμαρτυρίας με τρακτέρ σε Αλεξανδρούπολη και Κομοτηνή

Θεσσαλονίκη: “Έσπασε” τα ισόβια δεσμά 39χρονος μητροκτόνος

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε