Πέμπτη, 25 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Πάτρα: Αστυνομικός σκύλος εντόπισε 348 κιλά χασίς μέσα σε φορτηγό με καρπούζια!

ΦΩΤΟ από patrastimes.gr
ΦΩΤΟ από patrastimes.gr

Πάνω από 348 κιλά χασίς εντόπισαν οι λιμενικοί της Πάτρας κρυμμένα ανάμεσα σε καρπούζια που μετέφερε φορτηγό το οποίο θα επιβιβαζόταν σε πλοίο με προορισμό την Ιταλία.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου που πραγματοποιήθηκε στην πύλη εισόδου οχημάτων του νοτίου λιμένα Πατρών, από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας, με τη συνδρομη αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, εντοπίστηκαν σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη και συγκεκριμένα σε συρταρωτές θήκες στο εσωτερικό μέρος της οροφής φορτηγού οχήματος, 311 πλαστικές συσκευασίες οι οποίες περιείχαν φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης, συνολικού μικτού βάρους 348 κιλών και 561,1 γραμμαρίων

Επιπρόσθετα, συνελήφθη ο 50χρονος οδηγός του ανωτέρω οχήματος, ο οποίος επρόκειτο να επιβιβαστεί με το φορτηγό όχημα σε πλοίο, με προορισμό την Ιταλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Μεσσήνη: Ασύλληπτη κτηνωδία από πατέρα – Βίαζε την κόρη του για τρία χρόνια μπροστά στη γυναίκα του!

Ρόδος: Αποκαλύψεις για τη φρικτή δολοφονία του Μπρούνο – Το νεαρό ζευγάρι, τα ουρλιαχτά και η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου!

Ηλεία: Σπαραγμός στο Κάστρο για το νεαρό Στέφανο – Σκοτώθηκε στη λεωφόρο Συγγρού ενώ πήγαινε στη δουλειά του!

Ρόδος: Το στοιχείο φωτιά που ανατρέπει τα δεδομένα της αυτοκτονίας γυναίκας – Βρέθηκε στο κενό από τον 4ο όροφο ξενοδοχείου!

Κρήτη: Τα… ιδιαίτερα γούστα και το φιλί του ληστή στη γυναίκα που έκλεψε – Θέμα συζήτησης οι αποκαλύψεις για τον Αλβανό δράστη!


Θεσσαλονίκη: Έκαναν αγρυπνία σε εκκλησία για το ”Thessaloniki Pride” – Ο μητροπολίτης Άνθιμος δε μένει στα λόγια…

Αχαϊα: Τον έβλεπαν να κόβει τις φλέβες του στο μπαλκόνι – Πανικός σε γειτονιά της Πάτρας!

Μεγανήσι: Ο… επώνυμος ταξιδιώτης που έγινε πόλος έλξης για μικρούς και μεγάλους – Δείτε φωτό!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε