Τετάρτη, 3 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Πάτρα: Αβάσταχτος πόνος για τον θάνατο του 19χρονου Λουκά – Η 17η Νοέμβρη ”στοιχειώνει” την οικογένεια!

ΦΩΤΟ από dete.gr
ΦΩΤΟ από dete.gr

Ο άτυχος νεαρός άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο, μια ημέρα τραγική για ολόκληρη την οικογένεια

Δάκρυα, οδύνη και αβάσταχτος πόνος το πρωί της Κυριακής (17-11-2013), στο τελευταίο αντίο του 19χρονου παλικαριού από τα Βραχνέικα, που έχασε τη ζωή του, μετά από τροχαίο την περασμένη Τρίτη. Η κηδεία του άτυχου Λουκά τελέστηκε στις 11:30 το πρωί από τον Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου Βραχναιϊκων, που γέμισε ασφυκτικά.

Τα δάκρυα ήταν αστείρευτα για τον άτυχο νέο που έφυγε τόσο νωρίς από τη ζωή, από συγγενείς, φίλους, συμμαθητές, κατοίκους από τα Βραχνέικα, το Βασιλικό και τα Μοιρέικα αλλά και την Πάτρα που έσπευσαν να συμπαρασταθούν στο δράμα της οικογένειας.

Τραγικές φιγούρες η μητέρα του 19χρονου, δημοτική υπάλληλος του δήμου Πατρέων, η αδελφή του παιδιού η 14χρονη Σοφία, οι παππούδες και οι γιαγιάδες και οι λοιποί συγγενείς, που είπαν το «ύστατο χαίρε» στον αγαπημένο τους Λουκά.

Σύμφωνα με το dete.gr, η οικογένεια δέχθηκε το δεύτερο χτύπημα της μοίρας καθώς ακριβώς πριν από τέσσερα χρόνια είχε πεθάνει ο πατέρας του 19χρονου, Ανδρέας, προδομένος από την καρδιά του.

Ο 19χρονος έμελλε να τραυματιστεί βαριά όταν το δίκυκλο που οδηγούσε την περασμένη Τρίτη βγήκε από τον δρόμο, στην παλιά εθνική οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος του Μονοδενδρίου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαριά. Η εκτροπή στάθηκε, όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, μοιραία για τη ζωή του και παρά τη γενναία μάχη που έδωσε σε νοσοκομείο της Πάτρας δεν τα κατάφερε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε