Τετάρτη, 24 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Πάτρα: Κινητοποιήσεων… συνέχεια για το “σχέδιο Αθηνά”

Πάτρα: Κινητοποιήσεων… συνέχεια για το “σχέδιο Αθηνά”

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι σπουδαστές του ΤΕΙ Πάτρας, αντιδρώντας στις αλλαγές που επιφέρει στο εκπαιδευτικό ίδρυμα το σχέδιο “Αθηνά“.

Όπως γράφει το patrastimes oι φοιτητές πραγαμτοποίησαν πορεία στο κέντρο της πόλης, ξεκινώντας από την πλατεία Γεωργίου Α΄, όπου νωρίτερα είχαν συγκεντρωθεί.

Η πορεία, που πραγματοποίησαν σπουδαστές του Τμήματος Ανακαίνισης και Αποκατάστασης Κτιρίων του ΤΕΙ, κατέληξε πάλι στην πλατεία Γεωργίου .

Το αυριανό γενικό κάλεσμα για πορεία στις 6 μ.μ. έχει απευθύνει η Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ, πάλι στην πλ. Γεωργίου.

Νεκρώνει και ο Πύργος για το ΤΕΙ

Σύμφωνα με το patrisnews την άμεση πραγματοποίηση ευρείας σύσκεψης φορέων, πολιτών και σπουδαστών υπό την αιγίδα του Δήμου Πύργου, ζητά η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα, προκειμένου τη Δευτέρα να έχει νεκρώσει η πόλη και ο δήμαρχος Πύργου και οι φορείς του τόπου να πάνε στη συνάντηση με τον υπουργό Παιδείας με ένα σημαντικό όπλο και τη στήριξη σύσσωμης της τοπικής κοινωνίας για το θέμα του ΤΕΙ.

Παράσταση και παράδοση ψηφίσματος στον αντιδήμαρχο Πύργου Λάμπη Αριστειδόπουλο πραγματοποίησε το μεσημέρι της Παρασκευής η Συντονιστική Επιτροπή που έχει δημιουργηθεί από μέλη του Εμπορικού Συλλόγου πολιτών και σπουδαστών του Πύργου για την πρόταση του σχεδίου «Αθηνά» για το ΤΕΙ της πόλης.

Αυτό συνέβη λίγο μετά τη μια το μεσημέρι της Παρασκευής όταν η 21μελής Συντονιστική Επιτροπή συναντήθηκε με τον αντιδήμαρχο στην είσοδο του Πολύκεντρου του Δήμου (στην οδό Τ. Πετροπούλου) παραδίδοντας του το ψήφισμα με τις αποφάσεις της συνέλευσης που έγινε την Πέμπτη.

Διαβάστε επίσης:

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” στο NewsIt

Πάτρα: 25 χρόνια κάθειρξη για απόπειρα ληστείας που στοίχισε τη ζωή ηλικιωμένης

Η νάρκη… έφερε χάος και στο Κατάκολο! (VIDEO)

Ξανά στην Ηλεία η παπαδιά και ο εραστής της!

Θεσσαλονίκη: Χιλιάδες φοιτητές στους δρόμους για το σχέδιο “Αθηνά”

Μπλόκο στην εθνική και από φοιτητές

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε