Πέμπτη, 4 Ιουλ.
28oC Αθήνα

Πάτρα: Στο νοσοκομείο ο απεργός πείνας – Κατέρρευσε μέσα στις φυλακές!

ΦΩΤΟ από patrastimes.gr
ΦΩΤΟ από patrastimes.gr

Πρόκειται για τον κρατούμενο με αρχικά ονόματος Π.Σ, ο οποίος διαμαρτύρεται για την προφυλάκισή του και αρνείται εδώ και μία εβδομάδα να λάβει τροφή και νερό…

Σε ιδιαιτέρως κρίσιμη κατάσταση μεταφέρθηκε χθες (17-03-2014) στο νοσοκομείο, ο ένας από τους δύο κρατούμενους των φυλακών Αγίου Στεφάνου Πάτρας, που την περασμένη εβδομάδα ξεκίνησαν απεργία πείνας διαμαρτυρόμενοι.

Οι δύο κρατούμενοι για την υπόθεση διακίνησης μεταναστών μέσω του λιμανιού της Πάτρας υποστηρίζουν πως βρίσκονται έγκλειστοι από δικαστικό λάθος, το οποίο παρ’ ότι και αναγνωρίζεται, δυστυχώς κανείς δεν διορθώνει.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr, πρόκειται για τον κρατούμενο με αρχικά ονόματος Π.Σ, ο οποίος διαμαρτύρεται για την προφυλάκισή του και αρνείται εδώ και μία εβδομάδα να λάβει τροφή και νερό και τελικά χθες δεν άντεξε άλλο και κατέρρευσε.

Να σημειωθεί πως και ο δεύτερος κατηγορούμενος Α. Ζ. που βρίσκεται έγκλειστος, όπως υποστηρίζει αδίκως, συνεχίζει την απεργία πείνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Μυτιλήνη: Ανείπωτη τραγωδία με 7 νεκρούς μετανάστες – Αναποδογύρισε η λέμβος και πνίγηκαν – Φόβοι για αύξηση των θυμάτων!

Καρδίτσα: Κέρδισε στο λαχείο πάνω από 1,7εκ.€ και σκοτώθηκε στην άσφαλτο – Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας για το νεαρό Στέφανο!

Κρήτη: Η διαθήκη, το τελευταίο μήνυμα και ο σπαραγμός της χαροκαμένης μάνας – Άγνωστες πτυχές πίσω από το έγκλημα της Ιεράπετρας (Βίντεο)!

Τρίκαλα: Γύρισε πλευρό στο κρεβάτι και είδε τον άντρα της νεκρό!


Μαγνησία: Έκοψε τις φλέβες του μπροστά στον αδερφό του – Τον έβλεπε να πεθαίνει μέσα σε μια λίμνη αίματος!


Ηλεία: Τα κόλπα των τσιγγάνων στα φανάρια – Οι ενέδρες και οι… παραμυθένιοι τραυματισμοί!

Θεσσαλονίκη: Χώρισε μετά από 25 χρόνια γάμου και έγινε μοναχός – Η εξομολόγηση της γυναίκας του!

Κρήτη: Η παραλία που ”μαγεύει” τους τουρίστες και κερδίζει τη μία διάκριση μετά την άλλη – Δείτε φωτό!

Θεσσαλονίκη: Ο υπερτυχερός της χρονιάς – Με 0,50€ κέρδισε 1.240.000€ στο τζόκερ – Δείτε το βίντεο!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε