Σάββατο, 6 Ιουλ.
25oC Αθήνα

Πήγαν για την πανσέληνο αλλά το μουσείο δεν ήταν ανοιχτό! Απογοήτευση για τους Πατρινούς από το “κλειστόν”

ΦΩΤΟ - patrastimes.gr
ΦΩΤΟ - patrastimes.gr

Έκπληξη κι απογοήτευση περίμενε τους Πατρινούς που το βράδυ της Κυριακής αποφάσισαν να θαυμάσουν το ολόγιομο φεγγάρι από τους χώρους του αρχαιολογικού Μουσείου της πόλης, αφού το βρήκαν κλειστό.

Αρκετοί ήταν οι Πατρινοί που αποφάσισαν να περιηγηθούν στους χώρους του Μουσείου, πολλοί μάλιστα μαζί με τα παιδιά τους, ωστόσο βρήκαν τις πόρτες του κλειστές.
ΦΩΤΟ - patrastimes.gr
ΦΩΤΟ - patrastimes.gr
ΦΩΤΟ - patrastimes.gr
Παρόλο που το μουσείο βρισκόταν στις σχετικές λίστες του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού με τους αρχαιολογικούς χώρους που θα παρέμεναν το βράδυ της Κυριακής ανοιχτοί, προκειμένου οι πολίτες να θαυμάσουν από εκεί την Πανσέληνο, και παρά την ανακοίνωση ότι θα παρέμενε ανοιχτό μέχρι τις 24:30 τη νύχτα, κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Η απειλή των εργαζομένων έγινε πράξη

ΦΩΤΟ - patrastimes.gr
Ωστόσο το ζήτημα ανέκυψε διότι το υπουργείο δεν αφουκράστηκε τις προειδοποιήσεις των εργαζομένων του υπουργείου, που από την πρώτη στιγμή που γνωστοποιήθηκε η λίστα για ένταξη του Αρχαιολογικού Μπουσείου στο άνοιγμα στην Πανσέληνο, είχαν ξεκαθαρίσει ότι υπάρχουν σοβαρά λειτουργικά προβλήματα που δεν θα επιτρέψουν να παραμείνει ανοιχτό το βράδυ της 10ης Αυγούστου, κάτι που τελικά έγινε πραγματικότητα.

Πηγή: patrastimes.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

“Ματάκιας” νέας γενιάς! Βρετανός φωτογράφιζε ανήλικα παιδιά σε παραλία του Ηρακλείου

Θάσος: Τον βρήκαν νεκρό μέσα στο σκάφος του!

Χανιά: Τσιμπήματα μετά μουσικής! Σφήκες έκαναν “ντου” σε… συναυλία

Πέλλα: Έκοψε το δέντρο που τον σκότωσε

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε