Παρασκευή, 26 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Ρόδος: Απίθανος τραυματισμός νεαρού ενώ περπατούσε – Έσπασε το πόδι του από τη μια στιγμή στην άλλη (Φωτό)!

ΦΩΤΟ από rodiaki.gr
ΦΩΤΟ από rodiaki.gr

Ο εικονιζόμενος βρέθηκε να σφαδάζει από τους πόνους ενώ πλησίαζε στον προορισμό του – Ο τραυματισμός του, έγινε θέμα συζήτησης στο νησί

Το φρεάτιο της ΔΕΥΑΡ με τα… μάτια του είδε χθες το πρωί (27-05-2014) ένας 27χρονος κάτοικος του νησιού, που προχωρούσε αμέριμνος στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων, όταν το μεταλλικό καπάκι του υπόνομου υποχώρησε και βρέθηκε ξαφνικά ο μισός μέσα.

Πρόκειται για τον Παναγιώτη Νίκα, κάτοικο της περιοχής ο οποίος κατήγγειλε το περιστατικό μιλώντας στη «Ροδιακή» περιγράφοντας τον τρόμο που έζησε όταν βρέθηκε ξαφνικά με το ένα πόδι στο κενό. Από την απότομη αυτή πτώση τραυματίστηκε ο ίδιος και χρειάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο της Ρόδου για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
ΦΩΤΟ από rodiaki.gr
ΦΩΤΟ από rodiaki.gr

Ο ίδιος δεν μπορεί ακόμα να εξηγήσει πως υποχώρησε το μεταλλικό καπάκι και δεν μπορεί να κατανοήσει το γεγονός γιατί ακόμα και μέχρι χθες το μεσημέρι, δεν είχε πάει στο σημείο συνεργείο της ΔΕΥΑΡ για να κλείσει το ανοιχτό φρεάτιο που αποτελεί βεβαίως τεράστιο κίνδυνο για τα μικρά παιδιά και όχι μόνο που κυκλοφορούν στην περιοχή.

Τόσο ο ίδιος όσο και οι φίλοι του επικοινώνησαν συνολικά 3 φορές με τους αρμόδιους της ΔΕΥΑΡ, αλλά προς… έκπληξή τους πληροφορήθηκαν δεν υπάρχει δυνατότητα άμεσης παρέμβασης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Κρήτη: Η φωτογραφία που μάγεψε τους κριτές και κέρδισε πανευρωπαϊκό βραβείο – Δείτε την!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε