Σάββατο, 27 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Ρόδος: Αυτή είναι η πολυτελής θαλαμηγός που μεταφέρει εκατομμυριούχους για διακοπές!

ΦΩΤΟ από rodiaki.gr
ΦΩΤΟ από rodiaki.gr

Μία ακόμα πολυτελής θαλαμηγός κατέπλευσε στο λιμάνι της Ρόδου, μεταφέροντας, σύμφωνα με πληροφορίες, πολυεκατομμυριούχους επιχειρηματίες διαφόρων εθνικοτήτων για ταξίδι αναψυχής.

Πρόκειται για τη θαλαμηγό Queen K που βρίσκεται μέσα στο εμπορικό λιμάνι και από χθες (09-07-2014) έχει προσελκύει το ενδιαφέρον των περαστικών.

Ιδιοκτήτης της φερόταν μέχρι πριν από μερικά χρόνια ο Ρώσος επιχειρηματίας και βασιλιάς του αλουμινίου Όλεγκ Ντεριπάσκα, ο οποίος, μάλιστα προ ετών διαπραγματευόταν την αγορά και της ποδοσφαιρικής ομάδας της Άρσεναλ.

Σημειώνεται ότι o 44χρονος ιδιοκτήτης της μεγαλύτερης εταιρείας παραγωγής αλουμινίου στον κόσμο έφτασε το 2008 ως το νούμερο 9 της λίστας των πλουσίων του «Forbes», με περιουσία 28 δισ. δολαρίων, για να κατρακυλήσει στη συνέχεια.

Σήμερα, η περιουσία του αγγίζει μόλις τα 11 δισ. Πάντως προ δύο ετών είχε κατηγορηθεί για διασυνδέσεις με τη σκληρή ρωσική μαφία και μάλιστα τότε δικαστικά έγγραφα βγήκαν στο φως της δημοσιότητας. Ο Ολεγκ Ντεριπάσκα, ένας από τους πιο πλούσιους επιχειρηματίες του κόσμου, κατηγορήθηκε, όπως αποκάλυπταν οι «Τάιμς του Λονδίνου», για εγκληματικές μεθόδους από πρώην συνεργάτη του.

Πηγή: rodiaki.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Καβάλα: Πνίγηκε στο πρώτο μπάνιο των φετινών του διακοπών!

Τρίκαλα: Χειροπέδες σε πρόεδρο ποδοσφαιρικής ομάδας για επεισόδιο με τροχονόμους – Η κλήση που του έκοψαν τον έκανε έξαλλο!

Ρόδος: Αισχροκέρδεια χωρίς απόδειξη – Πόσο λέτε να πλήρωσε τουρίστας για ένα τέτοιο ποτήρι μπύρας;

Θεσσαλία: Αυτές είναι οι 24 σμαραγδένιες παραλίες που μαγεύουν – Ποιες έχουν πάρει τη γαλάζια σημαία!

Εύβοια: Η γυναίκα που κάνει διάσημη την ελληνική κουζίνα στο Μεξικό – Οι σπεσιαλιτέ και η χωριάτικη σαλάτα (Φωτό)!

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit


Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε