Δευτέρα, 22 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Σάμος: Νόμιζαν ότι έλειπε ταξίδι αλλά… ήταν 4 μήνες νεκρός στο σπίτι του!

ΦΩΤΟ από το i-samos.gr
ΦΩΤΟ από το i-samos.gr

Κανείς δεν περίμενε ότι αυτός ο μοναχικός και καλοσυνάτος άνθρωπος θα “έφευγε” με αυτό τον τρόπο και πάλι μόνος του, στα 51 του χρόνια.

Όπως διαβάζουμε στο i-samos.gr λίγο πρίν τα Χριστούγεννα ανακοίνωσε σε μια μακρινή θεία του αλλά και στους συναδέλφους του στα ΚΤΕΛ Σάμου, πως θα φύγει στην Αθήνα να ξεχειμωνιάσει και θα επέστρεφε πίσω (περίπου το Πάσχα) για να πιάσει πάλι δουλειά.

Κάτι που έκανε κάθε χρόνο…

Εδώ και αρκετές ημέρες η διοίκηση του ΚΤΕΛ Σάμου αλλά και μερικοί γείτονες όπως και η θεία του άρχισαν να ανησυχούν, αφού δεν είχε δώσει κανένα σημείο ζωής και οι λογαριασμοί και η αλληλογραφία του έξω από την πόρτα του σπιτιού όπου έμενε δεν είχε πειραχθεί καθόλου.

Μια γειτόνισσα πήγαινε και έβαζε μια πέτρα επάνω στους λογαριασμούς για να μη τους πάρει ο αέρας και δεν μπορούσε να φανταστεί ότι πίσω ακριβώς από την πόρτα βρισκόταν το άψυχο σώμα του ανθρώπου!

Η θεία του αποφάσισε χθες το πρωί να πάει στο αστυνομικό τμήμα, τους ανέφερε την εξαφάνιση και έτσι το απόγευμα συνοδεία αστυνομικών πήγαν και βρέθηκαν μπροστά στο αποσυνθεμένο πτώμα, που ήδη άρχισε να βγάζει έντονη δυσοσμία στη γειτονιά.
Πιθανόν ο 51χρονος ακριβώς πίσω από την εξώπορτα του σπιτιού του κάτι έπαθε και άφησε εκεί την τελευταία του πνοή, χωρίς να προλάβει να φύγει ποτέ από τη Σάμο!

Η ιατροδικαστική εξέταση θα δείξει από τι ακριβώς προήλθε ο θανατός του…

Διαβάστε ακόμα:

Θεσσαλονίκη: Οι δύο “γυναίκες” του γέννησαν την ίδια μέρα!

Κέρκυρα: Οι κλέφτες “πλακώθηκαν” μεταξύ τους και… κατέληξαν με χειροπέδες

Κρήτη: Οι κλέφτες “έβγαλαν” 50.000 ευρώ από τις “δουλειές” τους

Πρέβεζα: Η ΔΕΗ “ξήλωσε” τα ρολόγια λόγω απλήρωτων λογαριασμών του Δήμου – Χωρίς νερό το Κανάλι εδώ και μέρες

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε