Τρίτη, 23 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Σκορπιός: Το πάρτι της χρονιάς και οι εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής – Αρχηγοί κρατών και σταρ στα γενέθλια της Ριμπολόβλεβα (Βίντεο)!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Τα πάντα είναι έτοιμα στον Σκορπιό για το πολυαναμενόμενο πάρτι για τα γενέθλια της Ε.Ριμπολόβλεβα – Οι εκπλήξεις δεν λείπουν ενώ τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια…

Χρυσές εποχές από το παρελθόν θα αναβιώσουν το βράδυ στο Σκορπιό, στο πάρτι που έχει ετοιμάσει η νέα ιδιοκτήτρια Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα. Μπορεί ο καιρός να τα έχει χαλάσει στους διοργανωτές, όμως όπως φαίνεται οι διάσημοι καλεσμένοι δεν θα κάνουν πίσω.

Εκτός από τη Beyonce, πιθανότατα και την Ριάνα, στο πάρτι της για τα 25α γενέθλιά της νέα ιδιοκτήτριας του Σκορπιού, αναμένεται να παραστούν και δυο αρχηγοί κρατών.

Εκτός από τον πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό, ο οποίος λίγο πολύ αναμενόταν να παραστεί στο πάρτι μιας και ο Ντιμίτρι Ριμπολόβλέβ είναι ιδιοκτήτης της Μονακό, στο πάρτι θα παραστεί και ο πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης.
ΦΩΤΟ από Tlife.gr
Σύμφωνα με το Βηματοδότη την Τρίτη (03-06-2014) το μεσημέρι ο αρχηγός του Λιμενικού έλαβε ένα επείγον και απόρρητο σήμα: «Ο πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης έρχεται στην Αθήνα και θα κατευθυνθεί στο νησί Σκορπιός. Μεριμνήσατε για μέτρα ασφαλείας».

Τα μέτρα ασφαλείας θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα αυξημένα και ο αρχηγός του Λιμενικού έδωσε εντολή να σταλούν στο νησί τέσσαρα σκάφη για περιπολίες, και μία διμοιρία βατραχανθρώπων.
ΦΩΤΟ από Tlife.gr
Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIT, ο ρώσος μεγιστάνας, έχει ζητήσει από έναν εως τέσσερις εκπαιδευμένους αστυνομικούς, έναν σκύλο και ένα ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. Πόσο κοστίζουν αυτά;

Ο κάθε αστυνομικός κοστίζει 30 ευρώ την ώρα. Το ποσό όμως ανεβαίνει, αν ο αστυνομικός χρειαστεί να μετακινηθεί εκτός έδρας από την υπηρεσία του. Αν π.χ. στείλουν αστυνομικούς από την Αθήνα, τότε ο Ριμπολόβλεφ θα πρέπει να πληρώσει εξτρά, τα έξοδα μετακίνησης, διατροφής αλλά και διαμονής τους.
ΦΩΤΟ από Tlife.gr

Το παρών στο πάρτι της απόλυτης χλιδής θα δώσει η κόρη της πριγκίπισσας Καρολίνα, Σαρλότ Κασιράγκι, με την οποία η Κάτια είναι φίλη αλλά και συναθλήτρια στην ιππασία. Στο γενέθλιο πάρτι έχουν προσκληθεί και βρίσκονται στο νησί του Σκορπιού αθλητές και τεχνική ηγεσία της ποδοσφαιρικής ομάδας του Μονακο, ρώσοι και αμερικανοί επιχειρηματίες, μοντέλα, η μις Ρωσία 2009, αλλά και συμφοιτητές και συνάδελφοι της Κάτιας.

Οι καλεσμένοι που έχουν φθάσει στο Σκορπιό καθώς και κάποιοι εργαζόμενοι μένουν στο μίνι κρουαζιερόπλοιο που έχει αγκυροβολήσει ανοικτά του νησιού. Λίγοι ήταν εκείνοι που ήρθαν με τα ιδιωτικά τους αεροσκάφη, ενώ κάποιοι έφθασαν για το πάρτυ με τις θαλαμηγούς τους. Στο δρόμο για το Σκορπιό, κάποιοι καλεσμένοι έκαναν στάση με τα σκάφη τους, στους Αγίους Σαράντα…

Το πάρτι θα ξεκινήσει από νωρίς το απόγευμα, και εκτός από φαγητό με έντονο τον ελληνικό χαρακτήρα θα προσφέρονται κοκτέιλς αλλά και άφθονη σαμπάνια.

Σημειώνεται ότι το τελευταίο διάστημα στον Σκορπιό δουλεύουν πυρετωδώς περίπου 200 άτομα για τη μεγάλη γιορτή των γενεθλίων της Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Σκορπιός: Οι πόζες και ο άγνωστος διάλογος της Ε.Ριμπολόβλεβα με την Αθηνά Ωνάση – Δείτε φωτογραφίες!

Η κόρη του Ρώσου μεγιστάνα ποζάρει ως η νέα Τζάκι του Σκορπιού, λίγο πριν το χλιδάτο πάρτι γενεθλίων της

Παρέλαση σκαφών στον Σκορπιό για να γενέθλια της Εκατερίνας Ριμπολόβλεβα

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε