Πέμπτη, 25 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Στα Χανιά οι ναυαγοί που διασώθηκαν δυτικά της Κρήτης – Ακόμα ψάχνουν τους τρεις ναυτικούς – ΦΩΤΟ

ΦΩΤΟ από το FlashNews
ΦΩΤΟ από το FlashNews

Στα Χανιά έφτασαν λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι οι 4 ναυαγοί που περισυλλέγησαν δυτικά της Κρήτης, ύστερα από το ναυάγιο του επιβατηγού – οχηματαγωγού πλοίου σημαίας Τόνγκο, το οποίο βυθίστηκε τις πρώτες πρωινές ώρες και αφού είχε πρώτα εκπέμψει σήμα SOS, με συνέπεια τρεις ναυτικοί να αγνοούνται.

Η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή όμως για προληπτικούς λόγους θα μεταφερθούν στο Νοσοκομείο Χανίων.
Την ίδια ώρα όμως η αγωνία για τους 3 αγνούμενους συναδέλφους τους είναι μεγάλη.

Όπως διαβάζουμε στο FlashNews, οι έρευνες για τον εντοπισμό τους μέχρι στιγμής είναι άκαρπες,
ενώ κατά δήλωση των διασωθέντων, οι αγνοούμενοι είχαν προλάβει να φορέσουν σωσίβια και θερμικές στολές πρωτού πέσουν στη θάλασσα.

ΦΩΤΟ από το FlashNews

Όπως διαβάζουμε στο FlashNews, το Λιμεναρχείο Χανίων στις 12 περίπου το μεσημέρι έλαβε την εντολή από το Θάλαμο Επιχειρήσεων του Λ.Σ που συντονίζει την επιχείρηση, να αποπλεύσει από το χώρο που γίνονται οι έρευνες και ξεκίνησε η μεταφορά των ναυαγών στα Χανιά.

ΦΩΤΟ από το FlashNews

Μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί οι αιτίες κάτω από τις οποίες το πλοίο βυθίστηκε ενώ την προανάκριση διενεργεί το Λιμεναρχείο Χανίων.
Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό του Καπετάνιου, του ηλεκτρολόγου και του μηχανικού που εξακολουθούν να αγνοούνται.

Την επιχείρηση συντονίζει απευθείας ο Θάλαμος Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος ενώ λίγο μετά τις 10 το πρωί ζητήθηκε να αποπλεύσει για να συνδράμει στις έρευνες σκάφος της Frontex από την Καβάλα.

Διαβάστε ακόμα:

Στα Χανιά οι Κινέζοι που θα παντρευτούν εκεί – ΦΩΤΟ πρόταση γάμου στην κάμερα!

Θεσσαλονίκη: Πορεία για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Αρμενίων – ΒΙΝΤΕΟ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε