Τρίτη, 23 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Θάσος: Συνελήφθη ξανά ο επιχειρηματίας που είχε κατηγορηθεί για το τριπλό φονικό – Νέες καταγγελίες για εκβιασμό στην Καβάλα!

ΦΩΤΟ από dramini.gr
ΦΩΤΟ από dramini.gr

Λίγες μέρες μετά την αθώωσή του για την υπόθεση του στυγερού εγκλήματος που συγκλόνισε, ο 57χρονος επιχειρηματίας βρέθηκε και πάλι σε αστυνομικό τμήμα…

Ο επιχειρηματίας που την περασμένη εβδομάδα αθωώθηκε για το τριπλό φονικό στην Καλλιράχη της Θάσου συνελήφθη στην Καβάλα για εκβίαση.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 57χρονος ο οποίος είχε κατηγορηθεί για τέσσερις δολοφονίες αλλά αθωώθηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Δράμας μαζί με έναν 26χρονο συνελήφθησαν κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της εκβίασης, απειλής, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και κλοπής.

Οπως ανακοινώθηκε η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε μετά από σχετική καταγγελία 38χρονου σύμφωνα με την οποία, ο 57χρονος, το μεσημέρι της 28ης Ιουνίου, τον απείλησε και απαίτησε εκβιαστικά από αυτόν είτε να του παραδώσει τα κλειδιά του καταστήματος που νοικιάζει από τον γιο του, είτε να του καταβάλει το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ, προκειμένου να συνεχίσει τη λειτουργία του.

Σύμφωνα με την ίδια καταγγελία ο 57χρονος πήγε στο παραπάνω κατάστημα και αφού το διέρρηξε, προβαίνοντας ταυτόχρονα σε αλλαγή κλειδαριάς, αφαίρεσε από το εσωτερικό του την ταμειακή μηχανή, που περιείχε 200 ευρώ και διάφορα τιμολόγια.

Πηγή: seleo.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Ρόδος: Τους χώρισαν στα 17 και παντρεύτηκαν στα 65 – Η απίστευτη ιστορία αγάπης που κάνει το γύρο του κόσμου (Φωτό και βίντεο)!

Θεσσαλονίκη: Γερμανική εφημερίδα αποκαλύπτει τον άγριο ξυλοδαρμό οπαδών του ΠΑΟΚ – Στο νοσοκομείο δύο άτομα!

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε