Πέμπτη, 4 Ιουλ.
27oC Αθήνα

Θεσσαλία: Οι δύσκολες ώρες του Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου – Ύβρεις και συνεχείς επιθέσεις στον πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και οι στενοί συνεργάτες του κ.Αλεξόπουλου – Το αίτημα του ανεξάρτητου βουλευτή που έγινε δεκτό από τη βουλή

Λίγες ώρες πριν τη συζήτηση στην ολομέλεια της βουλής για την άρση ασυλίας του Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου, ο οποίος έχει ανεξαρτητοποιηθεί από τη Χρυσή Αυγή, αποκαλύπτεται ότι είναι συνεχείς οι επιθέσεις εναντίον του ίδιου και των στενών συνεργατών του.

Σύμφωνα με το thessalianews.gr, τη Μεγάλη Εβδομάδα έφτασε να ζητήσει από τις υπηρεσίες της Βουλής να αλλάξει γραφείο ώστε να γλυτώσει από τις συνεχείς ύβρεις. Το γραφείο του ανεξάρτητου πλέον βουλευτή βρίσκεται κοντά με τα άλλα γραφεία χρυσαυγιτών βουλευτών επαρχίας που στεγάζονται σε κτίριο του Κοινοβουλίου στην οδό Βουλής.

Η ένταση έφτασε στο αποκορύφωμα όταν συνεργάτης του Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου δέχθηκε φραστική και σωματική επίθεση από αγνώστους. Μετά το συμβάν ο ανεξάρτητος βουλευτής σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση επικοινώνησε με τις αρμόδιες υπηρεσίες της Βουλής και ζήτησε να αλλάξει άμεσα γραφείο καθώς δεν μπορούσε να αντέξει άλλο τη ψυχολογική βία και το αίτημα του έγινε δεκτό .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Θεσσαλονίκη: Σκοτώθηκε ενώ έφτιαχνε τον ηλιακό – Το πτώμα βρέθηκε στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε