Κυριακή, 7 Ιουλ.
28oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Νέες συλλήψεις για τη δολοφονία πατέρα και γιου!

ΦΩΤΟ από seleo.gr
ΦΩΤΟ από seleo.gr

Νέες συλλήψεις και αποκαλύψεις για το διπλό φονικό σε γειτονιά της Θεσσαλονίκης που συγκλονίζει – Τι αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας για το έγκλημα

Πέντε άτομα συνελήφθησαν συνολικά για την υπόθεση της διπλής δολοφονίας του 64χρονου πατέρα και του 32χρονου γιου του, που σημειώθηκε χθες το απόγευμα στην περιοχή της Νεάπολης, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, εκτός από τον 61χρονο δράστη της διπλής δολοφονίας συνελήφθησαν άλλοι τέσσερις άνδρες, δύο 24χρονοι, ένας 28χρονος και ένας 33χρονος, κατηγορούμενοι για το αδίκημα της συμπλοκής.

Όπως προέκυψε από την έρευνα των αρχών, τα δύο θύματα μαζί με τους τέσσερις νεαρούς συλληφθέντες πήγαν έξω στο σπίτι του δράστη για να λύσουν προσωπικές τους διαφορές. Ακολούθησαν έντονοι διαπληκτισμοί και κάποια στιγμή ξυλοκοπήθηκε τόσο η σύζυγος του 61χρονου δράστη όσο και ο ανήλικος γιος του.

Ο 61χρονος, τότε, πήρε την κυνηγετική καραμπίνα μέσα από το σπίτι του και πυροβόλησε τον 64χρονο και τον 32χρονο γιο του, που έπεσαν νεκροί. Στο σημείο της δολοφονίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερις κάλυκες, ενώ σε έρευνα στο Ι.Χ. αυτοκίνητο του 64χρονου θύματος εντοπίστηκαν δύο ξύλινα ρόπαλα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Ρόδος: ”Το σκότωσαν το κορίτσι μου” – Συγκλονίζει το ξέσπασμα της χαροκαμένης μάνας!

Λάρισα: Θρίλερ τα μεσάνυχτα – Βρήκε τον άντρα της μαχαιρωμένο μέσα σε μια λίμνη αίματος!

Ρέθυμνο: Το αντρόγυνο δεν μπορούσε να εξηγήσει την ύπαρξη του βρέφους!

Βοιωτία: Οι ληστές με τις βαριοπούλες πήραν τις τράπεζες με τη σειρά!

Λάρισα: Αγρότες έτοιμοι για μπλόκα – Τα τρακτέρ βγαίνουν στις πλατείες των χωριών!

Θεσσαλονίκη: Επιστρέφει στο εφετείο ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος για τη συνέχεια της δίκης!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε